Καινούργια Ήβη Αδάμου – Τίποτα δε μας σταματά!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτό το τραγούδι τίποτα δε σταματά το Μιχάλη Κουινέλη και την Ήβη Αδάμου!

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας η Ήβη Αδάμου επιστρέφει με νέο τραγούδι. Το τραγούδι τιτλοφορείται “Τίποτα δε μας σταματά” ενώ οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στο Μιχάλη Κουϊνέλη.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως το τραγούδι αυτό μιλάει για τη σχέση που διατηρούν οι δυό τους εδώ και μερικά χρόνια καθώς τις λίγες φορές που αναφέρονται δημόσια στα προσωπικά τους, δηλώνουν ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου. Άλλωστε οι στίχοι μιλάνε από μόνοι τους:

“Φτάσαμε, δες που φτάσαμε. Κάναμε, δες τι κάναμε. Γύρω μας όλα γίνονται. Τ’ άστρα μάς παραδίνονται. […]
Και όλα αυτά που θα ‘ρθουν πάλι μαζί θα μας βρουν.
Ποιος το περίμενε η αγάπη μας να φτάσει ως εδώ; Να ξενυχτάμε αγκαλιά κάτω απ’ τον ίδιο ουρανό, τα δυό μου χέρια μεσ’ τα χέρια σου να τα κρατάς σφιχτά, να δεις που τίποτα πια τώρα δε μας σταματά.
Ζήσαμε, τι δε ζήσαμε. Μόνο τα όμορφα μείνανε. Τ’ άσχημα τα ξεχάσαμε. Όλα τα ξεπεράσαμε.. “

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ στη σχέση του παρ’ όλα αυτά, όπως φαίνεται, μέσα από τη μουσική τους αφήνουν τους ανθρώπους που τους στηρίζουν να δουν που βρίσκονται.

Από το “Σαν έρθει η μέρα” του 2010 (να σημειωθεί πως οι δυό τους τότε δεν ήταν ζευγάρι) και το στίχο “σαν έρθει η μέρα που θ’ ανταλλάξουμε μαζί ‘καλημέρα’ [..] τότε η νύχτα μας θα μοιάζει με νύχτα που παίρνει φωτιά” στο 2016 και το στίχο “Ποιος το περίμενε η αγάπη μας να φτάσει ως εδώ; Να ξενυχτάμε αγκαλιά κάτω απ’ τον ίδιο ουρανό..” του “Τίποτα δε μας σταματά” μια αγάπη (κι ένας έρωτας -προπαντώς) δρόμος!

Οι θαυμαστές πάντως και των δύο πλευρών δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι και περιμένουν και το επίσημο videoclip που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι πατώντας κλικ ΕΔΩ.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Avatar
Απόφοιτη από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ Όμηρος.