ΣπορΣτίβος

Λονδίνο 2017: Η υπόκλιση του Γκάτλιν! (pics & vid)

OnlinEpikairotita — Ο νικητής των 100 μέτρων Γκάτλιν, αναγνώρισε με έναν μοναδικό τρόπο την αξία του ηττημένου Μπολτ.

Το μεγαλείο του αθλητισμού αποτυπώθηκε περίτρανα αμέσως μετά από τον τελικό των 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου. Νικητής, για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης, δεν ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός περιορίστηκε στην 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ωστόσο αυτό που ακολούθησε δευτερόλεπτα μετά από τον τερματισμό, ισοδυναμεί με χρυσό.

Ο νικητής της κούρσας, ο επίσης σπουδαίος Τζάστιν Γκάτλιν, πανηγύρισε για πολύ λίγο την ανέλπιστη επιτυχία του και όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπολτ, έκανε το αδιανόητο: γονάτισε και προσκύνησε τον Τζαμαϊκανό υπερπρωταθλητή, αποχαιρετώντας τον με αυτόν τον τρόπο από τους αγώνες των 100μ.!

Ο Μπολτ προσπαθούσε να δει τον χρόνο του στην οθόνη και αρχικά δεν κοίταγε τον αντίπαλό του, με τον οποίο είχε πολύ κακές σχέσεις μέχρι πριν από λίγο καιρό. Παρ’ όλα αυτά, όταν αντιλήφθηκε την κίνησή του, χαμογέλασε και τον περίμενε να σηκωθεί, για να τον πάρει αγκαλιά.

Οι δύο αντίπαλοι αναγνώρισαν με αυτόν τον τρόπο την αξία του άλλου, με τις φωτογραφικές μηχανές να παίρνουν… φωτιά για να καταγράψουν από όλες τις γωνίες αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader, Martin Meissner, David J. Phillip, Matt Dunham

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close