ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ένας παλιός γνώριμος απόψε στο The Voice

Άλλος ένας παλιός γνώριμος θα ανέβει στην σκηνή του The Voice στην αποψινή και 4η Blind Audition, και αναφερόμαστε για τον…. Μαυρίκιο Μαυρικίου από την Κύπρο.

Σίγουρα θα θυμάστε όλοι τον νεαρό που τραγουδούσε όπερα στην Audition του X-Factor 1, φτάνοντας και στην φάση των 8 του X-Factor 1, όπου και δεν κατάφερε να μπει στα live του show.
Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση για τα live δεν του άλλαξε και την γνώμη του για την μουσική και το τραγούδι. Αποφασισμένος για το καλύτερο δηλώνει συμμετοχή στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2, όπου και κατάφερε να πάρει την 2η θέση ερμηνεύοντας Όπερα!

Με τον ερχομό της 3ης season του X-Factor, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θεώρησε πως οι 2 λόγοι που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να μην μπει στα live ήταν το είδος μουσικής που ερμήνευε αλλά και η εμφάνιση του, για αυτό άλλωστε έχασε και 50 (!!!) κιλά. Δύο χρόνια μετά λοιπόν, σε άλλη μια προσπάθεια ελπίζοντας πως έχει βελτιωθεί, άκουσα τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές στην πρώτη κιόλας Audition. Αυτό βέβαια δεν ήταν αρκετό καθώς στην συνέχεια του show κόπηκε για άλλη μια φορά και το όνειρο να μπει στα live έσβησε.

Άνθρωπος που δεν τα βάζει κάτω… αποφασισμένος για να κάνει το μεγάλο βήμα, δήλωσε συμμετοχή στο The Voice, και θα τον απολαύσουμε απόψε στην 4η Blind Audition. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαυρίκιος θα καταφέρει να πείσει 3 στους 4 κριτές, ενώ θα επιλέξει την ομάδα της Μελίνας.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)