ΠοδόσφαιροΣπορ

ΑΠΟΕΛ: «Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας» λέει ο Τζιόλης (Video)

Λίγο πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, ( www.apoelfc.com.cy) και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του, ότι οι παίκτες  θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν το ντέρμπι με την Ομόνοια

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Tο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι στο παρελθόν. Κοιτάμε πλέον το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, το μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια. Θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Το περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε  να πάρουμε άλλους τρεις πόντους, που είναι πολύ σημαντικοί για την πορεία μας.  Σίγουρα χαρά μας θα είναι να γεμίσουν το γήπεδο  οι φίλαθλοί μας  και να μας υποστηρίξουν θερμά όπως έκαναν και στο Τσίρειο».

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)