Σπορ

ΑΠΟΕΛ: Παραμένει ο Ποταμίτης

Παραμένει ο Ποταμίτης ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2014.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
Με τα την χθεσινή πρόθεση παραίτησης του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Χριστόφορος Ποταμίτης ενημέρωσε σήμερα τα υπόλοιπα μέλη για την απόφαση του να παραμείνει στην θέση του εξαντλώντας την θητεία η οποία λήγει τον Μάιο του 2014.

Σε σχέση με την αναστάτωση που προήλθε αρχικά από την αναφορά του προέδρου Χριστόφορου Ποταμίτη για την μη πραγματοποίηση συγκεκριμένης μεταγραφής άλλα και τις μετέπειτα δηλώσεις στο ραδιόφωνο μέλους του Δ/Σ της εταιρείας, αυτό που θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο είναι ότι ο πρόεδρος λειτούργησε και ήταν σε συνεχή επικοινωνία το σαββατοκύριακο με τον  πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Φοίβο Ερωτοκρίτου σε σχέση τόσο με αυτό το θέμα όσο και για διάφορα άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Η δημόσια αναφορά του προέδρου για το αποτέλεσμα των ενεργειών για την μεταγραφή ήταν στην προσπάθεια του για καλύτερη ενημέρωση του κόσμου της ομάδας, η οποία όμως στο τέλος αποδείχθηκε λανθασμένη αφού δημιούργησε αναστάτωση. Ο πρόεδρος απολογείται για αυτό.

Επιπλέον ίσως από κάποια έλλειψη ενημέρωσης για τα πιο πάνω και λειτουργώντας περισσότερο με το συναίσθημα, το μέλος του Δ/Σ της εταιρείας κ. Τάκης Αντωνίου προέβη σε ραδιοφωνικές δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση ανάμεσα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Για μας αυτό θέμα αυτό έχει λήξει και συνεχίζουμε να «πολεμούμε» για το μεγαλείο όλου του ΑΠΟΕΛ όπως είναι η υποχρέωση μας αλλά και ο θεσμικός μας ρόλος.

Το σωματείο θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη στα μέσα Σεπτεμβρίου παρουσιάζοντας το πλάνο και τους στόχους της νέας σεζόν.

Διοικητικό Συμβούλιο
Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close