Μουσική

Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2013

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Sfera 102.2 σε συνεργασία με την HELLAS ONLINE διοργανώνουν την εβδομάδα ελληνικής μουσικής.

Η εβδομάδα ελληνικής μουσικής όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκπέμπει ζωντανά στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στην Κηφισιά, Λεβίδου 2 και Κασσαβέτη.

Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες γίνονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί για λίγο και μας διασκεδάζουν με τις δικές τους μουσικές επιλογές. Εκατό καλλιτέχνες μέσα σε 100 ώρες, ανάμεσα σε 6000 λεπτά κάνουν την ανατροπή και μας παρουσιάζουν μια δική τους πλευρά, με τις δικές τους μουσικές προτιμήσεις.

Μερικοί καλλιτέχνες που τηρούν και φέτος αυτό το θεσμό είναι οι εξής :
Stan, Tάμτα, Διονύσης Σχοινάς, Καίτη Γαρμπή, Πέγκυ Ζήνα, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Βασίλης Καρράς, Ελένη Χατζίδου, Σταμάτης Γονίδης, Γιάννης Βαρδής, Νατάσα Θεοδωρίδου, Στέλιος Ρόκκος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικηφόρος, και πολλοί άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε για να δει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Επίσης, μπορείτε να δείτε live της ραδιοφωνικές εκπομπές των αγαπημένων σας τραγουδιστών μέσω των ιστοσελίδων sfera.gr, live24.gr.

  ‘Έτσι γιατί στον Sfera δεν χωράνε περιορισμοί!!

Γράφει ο Μιχάλης Αντωνίου

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close