Τηλεόραση

Ελίτα Μιχαηλίδου: Οι λόγοι που αποχώρησε από το SIGMA

Για πρώτη φορά η Ελίτα Μιχαηλίδου μιλά για τους πραγματικούς λόγους που υπέβαλε την παραίτηση της από το ΣΙΓΜΑ.

Φορώντας “τον ορό της αλήθειας” η Ελίτα Μιχαηλίδου αποκαλύπτει από την νέα εκπομπή του MEGA “Εχουμε και λέμε”, με παρουσιαστές την Έλενα Ευσταθίου και τον Τάσο Θεοδώρου τους λόγους που έφυγε από το Σίγμα και “πήρε μεταγραφή” στο MEGA και μετά στο ΡΙΚ, που είναι μέχρι σήμερα.

«Αν ζούσε ο Άντης Χατζηκωστής θα τηρούσε το συμβόλαιο μου αλλά δυστυχώς δεν ήταν εκεί. Όταν ο Άντης έφυγε αυτοί οι δυο που βρέθηκαν στη θέση του δεν τήρησαν όσα συμφώνησα ήταν εντελώς παράλογοι”, είπε χαρακτηριστικά η Ελίτα για τους λόγους που έδωσε παραίτηση από το ΣΙΓΜΑ.»

«Έβλεπα τα πάντα να ισοπεδώνονται , όλα όσα είχα πετύχει. Δεν διαπραγματεύτηκα τίποτε και πως να το κάνω αφού αυτοί οι δυο διευθυντές (του Σίγμα) πήγαιναν στα άλλα κανάλια και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν να βρω δουλειά, υπάρχουν μαρτυρίες για αυτά. Αν ζούσε ο Άντης αυτοί οι δυο διευθυντές που δεν άξιζαν να ήταν εκεί δεν θα ήταν στην συγκεκριμένη θέση» , πρόσθεσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

«Είχα πρόταση 4 φορές περισσότερα λεφτά απο αυτά που έπαιρνα στο ΣΙΓΜΑ και είχα υπογράψα. Δυστυχώς είχα όμως ένα συμβόλαιο με το ΣΙΓΜΑ που δεν μπορούσα να φύγω με τίποτα το οποίο δε τήρησε το ΣΙΓΜΑ μετά το θάνατο του Άντη.”

Εξήγησε, επίσης τους λόγους που την βλέπουμε το τελευταίο διάστημα να κυκλοφορεί και να παρουσιάζει την εκπομπή της στο ΡΙΚ φορώντας την παραδοσιακή κυπριακή στολή. “Θέλω” είπε “να επιστρέψω στην πραγματική Κύπρο”

ΠΗΓΗ: livenews.com.cy

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close