ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Η Γερμανού ξανάρχεται»: Με 6 πορνοστάρ σε μια open-minded εκπομπή

Η Ναταλία Γερμανού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε την απόλυτη ανατροπή, καθώς οι καλεσμένοι που είχε ήταν 6 πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών.

Ακομπλεξάριστη κι έχοντας την επίγνωση των σχολιασμών και της κριτικής που θα ακολουθήσει, η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» πρωταγωνιστές αισθησιακών ταινιών της εταιρείας SIRINA. Με το ξεκίνημα η Ναταλία Γερμανού παρ’ ότι εξομολογήθηκε σε κοινό και τηλεθεατές ότι έχει λίγο άγχος για το θέμα της εκπομπής, κατάφερε να τα βγάλει εις πέρας με το χιούμορ και την ευχάριστη διάθεση της, κάνοντας και τους καλεσμένους της να νιώθουν πιο άνετα, οι οποίοι βγήκαν μαζί σε εκπομπή για πρώτη φορά, όπως και οι ίδιοι σχολίασαν.


Οι έξι πρωταγωνιστές μίλησαν για την απόφασή τους να ακολουθήσουν αυτή τη δουλειά, την αντιμετώπιση που δέχονται από φίλους και συγγενείς αλλά και περιστατικά που τους έχουν συμβεί. Οι ίδιοι όπως χαρακτηριστικά είπαν, είναι ηθοποιοί που υποδύονται ρόλους και αυτή είναι η δουλειά τους.

Μπορεί το θέμα της εκπομπής που επέλεξε η παρουσιάστρια να είναι λίγο έξω από τα νερά του Έλληνα τηλεθεατή, εντούτοις η θετική ανταπόκριση που έδειξε το κοινό στα social media, ήταν θετική!

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)