ΠοδόσφαιροΣπορ

Η λάθος σειρά που μετακίνησε τα πιόνια ο Δώνης!Τι μαρτυράει πεντακάθαρα το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο ντέμπι του ΓΣΠ ; Ότι η τρύπα του όζοντος δεν πρέπει να νιώθει μοναδική στο είδος της γιατί τη πρωτιά σε μέγεθος τη κατέχει παράλληλα με την άμυνα των γαλαζοκιτρίνων. Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η σαφής οδηγία που έδωσε στη διοίκηση ο Ελλαδίτης τεχνικός για άμεση απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω πως προχωράει στο σχεδιασμό του ένα κλάμπ αλλά η προηγούμενη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι άξιο απορίας γιατί έδωσε στο παιχτούρ Καρυπίδη τα μπογαλάκια του στο χέρι. Για κακή τους τύχη διέρρευσε πρός τα έξω πως βρισκόταν εκτός πλάνων όχι λόγω απόλαβών… Άρα ποιός ο λόγος; Αυτό που πολλάκις έγραψα, για να ”φάει” μίζα ο σερ Πάολο Σέρτζιο μέχρι σκασμού.
Καταρχάς ο Δώνης έχει κάνει τσεκ-ματ στη μετεγγραφική σκακιέρα καθώς οι κινήσεις του είναι απόλυτα σωστές όσον αφορά το κεφάλαιο να επουλώσει τις κτυπητές αδύναμιες της ομάδας. ”Εξολόθρευσε το μεταγραφικό βασιλειά” αλλά με λάθος σειρά προτεραιότητας. Άργησε πολύ να πράξει το πιο επουσιώδες…Και εξηγούμαι και στη κυριολεξία. Το μετεγγραφικό ”σαφάρι” έπρεπε πρώτα να επικεντρωθεί στην απόκτηση παρτενέρ του Ολιβέιρα=Κεντρικού αμυντικού και μετά επιθετικού, έστω κι αν είναι τραγελαφική η κατάσταση στη θέση του σέντερ φορ.

Οι Μπόρδα και Αμορίν αλληλογιγαντόνονται χρόνο με το χρόνο. Διαγωνίζνται ποιός θα βγει ”Μίστερ Μαρκάρω με τα μάτια 2013”! Παίζει ο ένας και λέει στον άλλο εσύ είσαι ο καλύτερος. Τη περίοδο αυτή προτιμάται ο Αμορίν. Για το σημερινό αγώνα θα μπορούσα κάλλιστα να κρίνω τον Ολιβέιρα αυστηρά και να πω φέρει ευθύνη που δεν καθάρισε ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ-ΦΑΣΗ! Ωστόσο ο άνθρωπος νιώθει σαν νεοσύλλεκτος στο στρατό με τους παρτενέρ του, που τον ”χώνουν” για τα πάντα, δεν μπορεί να τα κάνει όλα και στη προκειμένη το μαρκάρισμα του Σα χρεώθηκε στον Αμορίν όπως φάνηκε από το ριπλέι της φάσης. Το δέχομαι ότι ο Ορλάντο είναι ”μάτζικ” αυτό το καιρό, είναι ασταμάτητος στο σκοράρισμα και σπουδαίος κεφαλοσφαιριστής με φόρτε άλμα και τοποθέτηση, όμως αυτό δεν σημαίνει κύριε Ζοάο Γκιγιέρμε ότι πρέπει να δύσω τα χέρια και να τον αφήσω να πάρει ανενόχλητος μια κεφαλιά-”ανάβοντας και τσιγάρο” που λέει ο λόγος!
Ειλικρινέστατα, θεωρώ πλήρως ορθή τη στροφή του Ελ Τζόρτζιο σε παιδιά της Σούπερ Λίγκας αφού τους γνωρίζει, έχει ολοκληρωμένη άποψη για το προφίλ τους και δουλεύοντας στο συγκεκριμμένο πρωτάθλημα αρκετά χρόνια ξέρει ποιοί ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού του και ποιοί όχι! Κατά πόσον θα ανοίξει η σελίδα Σωκράτη Φυτανίδη στον ”Αρχάγγελο” είναι κάτι που μόνο οι διοικούντες το γνωρίζουν. Πάντως με το χέρι στη φωτιά αν επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία ο παίχτης (προσωπική άποψη) θα ”πιάσει” σίγουρα και θα αποτελέσει λίρα εκατό και λύση εμπιστοσύνης στα μετόπισθεν.Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Harris Miltiadous

Σπούδασε Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτισμό στο Πάντειον Πανεπιστήμιο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close