Η Μορφούλα Ντώνα η μεγάλη νικήτρια του «Dancing with the stars 5» (βίντεο)

Νικήτρια του πέμπτου κύκλου του Dancing With The Stars, αναδείχθηκε η Μορφούλα Ντώνα και ο παρτενέρ της, Rihard Szilagyi!

Πολλοί συμμετέχοντες, εντυπωσιακές χορογραφίες, εντάσεις, γκρίνιες και χαμόγελα συνέθεσαν το σκηνικό του σόου χορού όλους αυτούς τους μήνες. Ο τελικός του σόου ήταν γυναίκεια υπόθεση αφού κατάφεραν να προκριθούν η Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Η βραδιά, διάρκειας τεσσάρων ωρών, ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και στο πλατό βρέθηκε και ο περσινός νικητής Ησαΐας Ματιάμπα, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τις εξαιρετικές χορευτικές του ικανότητες.
 Ο τελικός ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός για τις δύο κυρίες αφού εκτός από τις δύο διαφορετικές χορογραφίες τους μονομάχησαν χορεύοντας το ίδιο τραγούδι. Προσπάθησαν και κουράστηκαν πολύ και οι δύο αλλά μόνο μια κατάφερε. Τον τελικό λόγο όμως για ακόμα μια φορά, όπως έγινε και στα  προηγούμενα Dancing with the Stars, τον είχαν οι τηλεθεατές. 


Νικήτρια αναδείχθηκε η Μορφούλα Ντώνα.
Φανερά συγκινημένη δήλωσε : «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Αnt1 που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν. Δεν το περιμέναμε».

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com