Επιστήμη & Τεχνολογία

Η τρίτη μεγαλύτερη συναλλαγή στην ιστορία από τη Vodafone

Η Vodafone θα λάβει 58,9 δισεκ. δολάρια σε μετρητά, 60,2 δισεκ. δολάρια σε μετοχές της Verizon και άλλα 11 δισεκ. δολάρια από μικρότερες συναλλαγές.

 Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone συμφώνησε να πωλήσει το μερίδιο του μετοχικού κεφαλαίου της Verizon Wireless (45%) το οποίο διατηρούσε στην κατοχή της στην Verizon Communications, έναντι τιμήματος συνολικού ύψους 130 δισεκ. δολαρίων—ποσό που σημαίνει ότι πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη σε αξία τέτοια συναλλαγή που έχει καταγραφεί ποτέ.

 Η συμφωνία η οποία ανακοινώθηκε σήμερα σημαίνει ότι η Verizon αποκτά πλέον το 100% των μετοχών της μεγαλύτερης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 Το διοικητικό συμβούλιο της Vodafone κατόπιν της σημερινής συμφωνίας εξήγγειλε για το 2013 αύξηση μερίσματος ανά μετοχή, από οκτώ σε 11 σεντς για την καθεμία και ακόμα μεγαλύτερη αύξηση μερίσματος ανά μετοχή το 2014 και μεταγενέστερα.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)