ΠοδόσφαιροΣπορ

Καταζητούμενος: Βλέπω αποδόσεις και κάνω στροφή 180°

Καλημέρα συμπαίκτες. Πέρασε η δυάδα μας την Τρίτη και έτσι το μεσοβδόμαδο μας πέρασε με κέρδος. Εκεί που ήμουνα στο No Bet ένας φίλος μου στέλνει μήνυμα και με ρωτάει «τι θα παίξουμε σήμερα», οπόταν έκανα ξανά την μελέτη μου και είπα τελικά να ασχοληθώ, έτσι 484 μονάδες επέστρεψαν στο σακούλι με τις 384 να είναι καθαρό κέρδος. Το σημερινό και αυριανό ποντάρισμα θα είναι σχεδόν όλο από τα κέρδη του μεσοβδόμαδου.

Εννιά συνολικά σημεία θα ποντάρω για το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής. Δεν θέλω να ανοιχτείτε στο ποντάρισμα σας μιας και το πρόγραμμα δεν είναι καλό για στοίχημα, είναι μέτριο προς κακό. Να έχω δηλαδή για ολόκληρο ΣΚ μόνο 9 σημεία από τα οποία τα 2 είναι φαβορί τότε το πρόγραμμα είναι για… τηλεόραση. Κρατήστε όλοι μια πισινή στο ποντάρισμα σας μιας και την Τρίτη θα παίξουμε ξανά με εμβόλιμες σε Αγγλία και Ιταλία. Σημείωση ότι τα 7 σημεία θα δείτε στην ανάλυση, τα 2 φαβορί είναι η Πάλας και η Έιμπαρ στο όβερ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://www.katazitoymenos.com/2016/01/180.html

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

katazitoymenos

Katazitoymenos. Έτσι είμαι γνωστός στον διαδικτυακό χώρο. Γεννήθηκα στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Ζω στην Αθήνα όπου και σπουδάζω. H ιστοσελίδα www.katazitoymenos.com είναι φτιαγμένη για ένα κοινό μας «πάθος», το στοίχημα. Εύχομαι σε όλους σας, καλές επιτυχίες και να έχετε υπόψη ότι οι προτάσεις μου είναι βασισμένες στο διάβασμα, στη μελέτη των αγώνων και σε κάποιου είδους ένστικτο θα έλεγα!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close