Μουσική

Μάγεψε η Έλενα Παπαρίζου στον σουηδικό ημιτελικό για τη Eurovision (Βίντεο)

Στον 1ο Σουηδικό Ημιτελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, διαγωνίσθηκε απόψε η Έλενα Παπαρίζου. 

Στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο Μάλμε με τη συμμετοχή 8 τραγουδιών, η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια έδειξε τον καλύτερο της εαυτό επί σκηνής, κάνοντας το Malmo Arena να σείεται με την δυναμική pop μπαλάντα της, με τίτλο “Survivor”, σε μουσική των Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm και σε στίχους της Sharon Vaughn. 

Παρόλα αυτά η Έλενα Παπαρίζου δεν κατάφερε να προκριθεί απευθείας στον εθνικό τελικό, που θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου, αλλά κατέλαβε μια εκ των δύο θέσεων των φιναλίστ για την «Andra Chansen», δηλαδή στην Δεύτερη Ευκαιρία της 1ης Μαρτίου. Έτσι θα ξαναδούμε την Έλενα να ανεβαίνει στην σκηνή ερμηνεύοντας το «Survivor» με τελικό στόχο την παρουσία της στον εθνικό τελικό.

Ο επόμενος ημιτελικός θα γίνει το επόμενο Σάββατο.

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον 1ο Ημιτελικό του MelodiFestivalen

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close