ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με λίγη τρέλα για μεγάλα πράγματα!

Καλημέρα συμπαίκτες. Ακόμα μια μέρα σαν τις άλλες η χθεσινή. Δύο ματς να παραμένουν στην ισοπαλία και δύο να είναι με ήττα. Από την τριάδα με τα φαβορί βλέπω ξανά πως το να κοντράρεις ομάδες αξίζει, φτάνει όμως να σου… «κάτσει».

Για σήμερα είχα δύο ομάδες με απόδοση 3,55 η κάθε μια. Αυτές οι δύο είναι η Μπορντό και η Τζένοα. Και οι δύο τους θέλουν νίκη για να κυνηγήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η απόδοση και στις δύο περιπτώσεις θεωρείται από καλή έως υψηλή και έτσι θα τι βάλω στις επιλογές μου.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://www.katazitoymenos.com/2015/04/blog-post_19.html

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

katazitoymenos

Katazitoymenos. Έτσι είμαι γνωστός στον διαδικτυακό χώρο. Γεννήθηκα στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Ζω στην Αθήνα όπου και σπουδάζω. H ιστοσελίδα www.katazitoymenos.com είναι φτιαγμένη για ένα κοινό μας «πάθος», το στοίχημα. Εύχομαι σε όλους σας, καλές επιτυχίες και να έχετε υπόψη ότι οι προτάσεις μου είναι βασισμένες στο διάβασμα, στη μελέτη των αγώνων και σε κάποιου είδους ένστικτο θα έλεγα!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)