ΜΟΥΣΙΚΗ

Νέο τραγούδι για τον Αντώνη Οικονόμου με τον τίτλο «Να ΄σαι καλά»

Ο Αντώνης Οικονόμου είναι ένας νέος εξαιρετικός τραγουδιστής από το Παραλίμνι της ελεύθερης Αμμοχώστου της Κύπρου, ο οποίος κινείται στα όρια του έντεχνου και του ποπ-ροκ ρεπερτορίου.

Ο Αντώνης έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, με το συγκρότημά του «Τσακ Μπαμπ», αλλά και συμμετέχοντας με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καζούλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χρήστος Θηβαίος, οι Locomondo, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Παντελής Θαλασσινός κ.α.

Το νέο τραγούδι του Αντώνη, «Να ‘Σαι Καλά», είναι σε στίχους Άρη Καλημέρη και μουσική Σπύρου Μεταξά (NIGMA). Πρόκειται για την τρίτη επίσημη κυκλοφορία του στην Ελλάδα και κυκλοφορεί από την Final Touch & Universal Music σε Ελλάδα και Seven Music σε Ρουμανία.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έγινε σε σκηνοθεσία Θωμά Χρυσοχοΐδη, ενώ το styling επιμελήθηκε η Κατερίνα Ανδρικοπούλου.

Παίζει δυνατά – Απολαύστε το!!!
 

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)