Σπορ

Να αλώσουμε και το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Καλημέρα συμπαίκτες. Κέρδισε η Λίβερπουλ χθες και έτσι πήρα πίσω κάτι παραπάνω από το μισό μου ποντάρισμα. 

 

Θέλω να αναφέρω κάτι έτσι μπας και ανοίξουν τα μάτια των περισσοτέρων. Με μια πρώτη ματιά που θα ρίξει κάποιος στις χθεσινές επιλογές θα αντιληφθεί ένα πράγμα, πως ο «καταζητούμενος» είναι χάλια, έπιασε μόνο ένα σημείο από τα 5 πρότεινε, και θα πει «που πας ρε φίλε με 1/5». Εγώ αναφέρω ξανά ότι με 1 στα 5 πήρα πίσω περισσότερο από το μισό μου ποντάρισμα, ενώ αν είχα πιάσει ακόμα ένα, δηλαδή 2 στα 5, θα είχα και κέρδος. Αυτό το ένα που έπιασα είχε απόδοση 5,00. Αλλού περνάνε μια δυάδα που πληρώνει 1,50*1,60 και στήνουν πανηγύρι και γίνονται «Θεοί» του στοιχήματος στα δικά σας μάτια. Αυτή είναι και η διαφορά μας, εδώ υπάρχει μαθηματική αξία, αλλού υπάρχει «παίζω δύο φαβορί και αν τα πιάσω παίρνω και λίγο κέρδος», μάθετε και τη σημαίνει Γκανιότα και μετά όλα καλά και ωραία.

Χθες δεν άξιζε με τίποτα η Σουίντον. Η Άιντραχτ το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ενώ η Λοριάν με δύο τραγικές άμυνες δέχτηκε 2 γκολάκια από την Παρί και το παιχνίδι πήγε περίπατο. Κρατούσε καλά η Λοριάν έτσι όπως ξεκίνησε πάντως.

Σήμερα έχω 4 σημεία συνολικά, πάμε να τα δούμε…

 

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο: http://www.katazitoymenos.com/2015/11/blog-post_22.html

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

katazitoymenos

Katazitoymenos. Έτσι είμαι γνωστός στον διαδικτυακό χώρο. Γεννήθηκα στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Ζω στην Αθήνα όπου και σπουδάζω. H ιστοσελίδα www.katazitoymenos.com είναι φτιαγμένη για ένα κοινό μας «πάθος», το στοίχημα. Εύχομαι σε όλους σας, καλές επιτυχίες και να έχετε υπόψη ότι οι προτάσεις μου είναι βασισμένες στο διάβασμα, στη μελέτη των αγώνων και σε κάποιου είδους ένστικτο θα έλεγα!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close