ΜΟΥΣΙΚΗ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά σ’ όσους αμφισβητούν τον πατριωτισμό του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ακύρωσε τη συναυλία που είχε προγραμματίσει για τις 2 Μαρτίου στα Σκόπια και έκλεισε τα στόματα σε όσους τον κατηγόρησαν τις τελευταίες μέρες.

Μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του STAR, ο Κύπριος τραγουδιστής ξεκαθαρίζει τη θέση του και εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Οι συνεργάτες μου και το γραφείο μου συνάπτουν συμφωνίες με πολλούς χώρους σε όλο τον κόσμο σε συνεννόηση με τον διευθυντή του θεάτρου ή αντίστοιχους διοργανωτές. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει κανείς τη νομική υπόσταση της εταιρίας και ποιος συνδέετε με το χώρο που θα εμφανιστώ», είπε ο τραγουδιστής.

Τι τελευταίες μέρες ήταν έντονες οι αντιδράσεις για την απόφαση του Μιχάλη Χατζηγιάννη να δώσει μια συναυλία στα Σκόπια. Αυτό ήταν αρκετό για να τον κάνει να το ξανασκεφτεί την αρχική του απόφαση και τελικά να ακυρώσει τις εμφανίσεις του σε μεγάλο καζίνο των Σκοπίων.

Ο τραγουδιστής κατάλαβε ευτυχώς νωρίς τα παιχνίδια που θα έπαιζαν οι Σκοπιανοί χρησιμοποιώντας το όνομά του, ενώ μεγάλη βαρύτητα είχαν και δημοσιεύματα σε κυπριακά μέσα που ανέδειξαν τη συναυλία αυτή σε μέγα σκάνδαλο.

«Δεκάδες Έλληνες καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στον συγκεκριμένο χώρο. Αμφισβήτησε κανείς το εθνικό τους φρόνιμα ή τον πατριωτικό τους ζήλο; Εξάλλου χρόνια τώρα η μουσική ταξιδεύει παντού. Γεφυρώνει και φέρνει τους ανθρώπους κοντά», είπε.

Μάλιστα απαντά και σε όσους αμφισβήτησαν τον πατριωτισμό του, λέγοντας:

«Επειδή προς μεγάλη μας έκπληξη σήμερα ακούγονται και γράφονται πολλά, έχουμε αποφασίσει να ακυρώσουμε την παράσταση στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι γεγονός όμως ότι το συγκεκριμένο γεγονός σχετίζεται με την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου στην Κύπρο και μια τέτοια επιφανειακή, ευτελής προσέγγιση του θέματος εξυπηρετεί μόνο πολιτικά παιχνίδια. Για οποιονδήποτε όμως αμφισβητεί την ευαισθησία μου, την προσήλωση και την αφοσίωσή μου στα εθνικά θέματα, είτε Ελλάδας, είτε Κύπρου, ας σκεφτεί λίγο από πού κατάγομαι και από πού έρχομαι».Αυτά είπε ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του αλλά και να κλείσει τα στόματα των κακεντρέχειες που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)