ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Μπάμπης Στόκας επιστρέφει στα παλία του λημέρια…

Γράφει Κωνταντίνα Χρίστου
 
Ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης   Μπάμπης Στόκας, επιστρέφει στα παλία του λημέρια, κάνοντας τα βράδια του Σαββάτου ένα μαγικό ταξίδι στην μουσική του  πορεία και καριέρα,  περιλαμβάνοντας τις αξέχαστες επιτυχίες των Πυξ-Λαξ αλλά και της προσωπικής του καλλιτεχνικής πορείας.
Ο Μπάμπης Στόκας ετοιμάζει εμφανίσεις  στο Γκάζι, από τις 23 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στην μουσική σκηνή της  Αρχιτεκτονικής. Εκέι  θα διεξάγεται  ένα μουσικό προγραμμά συνώνημο της ευαισθησίας, της δυναμικότητας και του συναισθηματισμού.
Μαζί του μια ομάδα απο εξαιρετικούς μουσικούς,  (Στέφανος Λογοθέτης: Τύμπανα/ Γιώργος Παχής: Μπουζούκι, Μαντολίνο, Μπαγλαμά / Χρήστος Βογιατζής: Μπάσο/ Τόλης Κόκκινος: Πιάνο ,Πλήκτρα/ Δημήτρης Καρασούλος: Kιθάρες/ Σάκης Πυριόχος: Ηχητική Επιμέλεια,που κάνουν τις μεγάλες επιτυχίες και πλέον πραγματικότητα, «υπνόσακο»,«κι έμεινα εδώ», οι «παλιές αγάπες» , τα «γιατί» κ.α.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9014428,210-3420842, 6978185871
Είσοδος: 12,00 € (με κρασί ή μπύρα)
Τιμή ποτού: 7,00 € – κρασί, μπύρα: 5,00 €
Ώρα έναρξης: 22:30
Οι πόρτες ανοίγουν:  21:30
 
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι
(Από Πειραιώς 106 – Στάση Μετρό: Κεραμικός)
 
 

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)