ΠοδόσφαιροΣπορ

Πάμπος Χρ: Κλήσεις με μαγκιά, αρετή και τόλμη!Διαβάζοντας τις κλήσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού χθές με διαπέρασε ένα ”ηλεκτρονικό ρεύμα” αισιοδοξίας και χαράς, σηκώστηκα από τη καρέκλα σαν ελαττήριο και αναφώνησα ”Μπράβο ρε Πάμπο μου είσαι λεβέντης”!
Ποδοσφαιρική φιλοσοφία και σκεπτικό διωρατικό, ώριμο με σύγχρονες πινελιές σκάουτινγκ είδαμε στην πρώτη επιλογή του Κύπριου κόουτς που ευελπιστούμε πως θα πάρει από το χέρι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θα το οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών. Βέβαια δεν το παίζω προφήτης ωστόσο οι άνθρωποι με ανάλογη νοοτροπία και παιδεία (ποδοσφαιρική πάντα) αντίκρυσαν τις κλήσεις με ένα πλατύ χαμόγελο να ξεχυλίζει στο πρόσωπο τους.


Ανδρέας Μακρής, Χάμπος Κυριάκου και Γιώργος Αρέστη- ετών 19, Γιώργος Λοίζου -τερματοφύλακας ετών 22, οι νέες κλήσεις στην εθνική ομάδα ! Πώς μεταφράζονται; Ο κύριος Χριστοδούλου λαμπρά αποβλέπει στην ανανέωση της ”γερασμένης” αυτής ομάδας με νέα πρόσωπα για να έχει παρόν και μέλλον. Η όποια καυστική κριτική σε αυτόν είναι εντελώς άστοχη και έχει χαρακτήρα τραμπουκισμού αφού είναι απούσα από καθαρό μυαλό, ευφυία και χωρίς ίχνος συνειδητοποίησης στο σημερινό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι όπου κυριαρχεί η ξενομανία και ο παραγκωνισμός του Κύπριου ποδοσφαιριστή! Κύριος σκοπός του αποτελεί (όπως έγραψα άλλοστε στις 24/2 – http://www.onlinepikairotita.com/2014/02/blog-post_24.html και επιβεβαιώθηκα) είναι να παντρέψει τη παλαιά γεννιά με τη νέα !


Φοβερή η προοπτική μας στα χαφ με το Χάμπο εκ Λεμεσού ορμόμενο, ευέλικτος, βλέπει γήπεδο με τρομερή οξυδέρκεια στις μεαβιβάσεις του. Κωνσταντίνου και Οκκά απόντος επιτακτική ανάγκη η στελέχωση μας με την ελίτ των φορ που διαθέτουμε με την μέγιστη ελπιδοφόρα των περιπτόσεων αυτή του Ανδρέα Μακρή- γρήγορος, τσαμπουκάς, με εξαιρετική τοποθέτηση, πάντα μέσα στις φάσεις που δείχνει με περίσσιο τρόπο τα δόντια του στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους αφού τώρα τελευταία ”συστήνεται” πολύ στους αντιπάλους τερματοφύλακες με τα γκολ που πετυχαίνει! Η θέση του τερματοφύλακα μας νοσεί και άγνωστο προδιαγράφεται το μέλλον της στη μετα-Γιωργαλλίδη εποχή γι αυτό και η κλήση του νεαρού ταλαντούχου γκολκίπερ του Χαλκάνορα Γιώργου Λοίζου κρίνεται ”to the point”! Επίσης δεν θα έλειπε και η ποδοσφαιρομάνα Ένωση από τις κλήσεις με το μαχητή, γεμάτο με θράσος όπως λέμε και στην αργώ της στρογγυλής σαγινεύτρας, Γιώργο Αρέστη να επιστρατεύεται στα βοηθητικά του ”Γυμναστικού Σύλλογου Παγκύπρια” !!!

Show More

Harris Miltiadous

Σπούδασε Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτισμό στο Πάντειον Πανεπιστήμιο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close