ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον τελικό του άλμα εις ύψος ο Κυριάκος Ιωάννου

Ο Κυριάκος Ιωάννου κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό στο άλμα εις ύψος των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.

Ο αθλητής μας με το επιτυχημένο άλμα στα 2,26μ., στην 3η προσπάθεια του κατόρθωσε να ισοβαθμήσει στη 12 θέση με τον Καναδό Michael Mason και τον Κολομβιανό Wanner Miller, στους οποίους δόθηκε επίσης πρόκριση στον τελικό από τους κριτές. Έτσι ο τελικός στο άλμα εις ύψος, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, θα έχει 14 αντί 12 αθλητές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, ο Κυριάκος έγινε απόψε ο πρώτος Κύπριος αθλητής που εξασφαλίζει συμμετοχή στον τελικό, σε αγώνισμα του Στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από το 1980 και μετά. Είχαν προηγηθεί η συμμετοχή σε ημιτελικά των Άννινου Μαρκουλλίδη (100μ., 1996 Ατλάντα) και Άντρης Σιάλου (400μ. εμπόδια, 2004 Αθήνα).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ & ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ !!!

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)