Τεχνολογία

Την ερχόμενη Τρίτη η επίσημη παρουσίαση του iPhone 5S & 5C


Η επίσημη παρουσίαση του iPhone 5S και 5C θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2013.

Έχουμε δει ήδη πολλά για τα νέα iPhone. Το iPhone 5S αναμένεται να είναι το ίδιο εξωτερικά σε εμφάνιση με το iPhone 5 με μόνη εμφανή διαφορά το διπλό LED flash στην κάμερα. Στο εσωτερικού του νέου iPhone 5S θα αλλάξουν πολλά. Νέος επεξεργαστής, πιθανότατα περισσότερη RAM, μηχανισμός ανίχνευσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και νέα GPU.

Το iPhone 5C αναμένεται να είναι η φθηνότερη έκδοση του iPhone 5 με πολύχρωμο και πλαστικό πίσω μέρος. Ίδια οθόνης και ανάλυση με το iPhone 5 και iPhone 5S αλλά χαμηλότερο κόστος αγοράς. Άγνωστα παραμένουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone 5C.

Μαζί με τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 η Apple αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα και το iOS 7. Η νέα έκδοση του λειτουργικού προσφέρει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις σε σύγκριση με το iOS 6.1 και χρησιμοποιεί μια εντελώς διαφορετική, flat αισθητική στα εικονίδια και στα μενού.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Τρίτη για περισσότερες λεπτομέρειες κατά την διάρκεια του Apple event.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)