Τηλεόραση

Χ. Τσουρούλλης : Μετά απο 15 χρόνια πρωταθλητισμό για το Σίγμα δεν είναι κακό να έρθει μια κακή σεζόν.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο διευθυντής του δημοσιογραφικού ομίλου “ΔΙΑΣ”, Χρύσανθος Τσουρούλλης στον Μαρίνο Νομικό, δημοσιογράφο του ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ. Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μίλησε τόσο για την αποτυχημένη σεζόν του Παρισσινού καναλιού, αλλά και τον τρόπο που αυτή σχολιάστηκε από τον τύπο και τα ΜΜΕ.

Ερωτηθέντας για την λανθασμένη επιλογή προγραμμάτων ο κύριος Τσουρούλλης δεν δίστασε να αναλάβει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την φετινή αποτυχημένη σεζόν του Σίγμα. Με ειλικρίνια, ο “anchorman” της Κυπριακής τηλεόρασης ανέφερε πως οι παραγωγές που υποδέχτηκαν για λίγο οι δέκτες μας δέν έφεραν την αναμενόμενη επιτυχία. Πρόσθεσε ωστόσο ότι με την νέα τηλεοπτική σεζόν πολλά υποσχόμενα προγράμματα θα υποδεχτεί η τηλεόραση του σίγμα, και ο κόσμος πολύ γρήγορα θα ξαναγυρίσει πάλι σε αυτό.

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης δεν δίστασε να αναφερθεί τόσο στην δημοσιογραφική ομάδα του σίγμα, που είναι πλέον στελεχομένη απο αξιόπιστα άτομα και βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, αλλά και στο νέο πρόσωπο της απογευματινής ζώνης, την Βασιλική Χατζιηαδάμου. “Πιστεύω πολύ στην βασιλική και είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα είναι το νέο πρόσωπο της απογευματινής ζώνης. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως και η Χριστιάνα Αριστοτέλους όταν ξεκίνησε, κατέγραφε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, όμως κάποιοι πίστεψαν σε αυτήν και πολύ σύντομα δικαιώθηκε”.

Κλείνωντας τόνισε πως πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν την ευκαιρία να σχολίασουν με κακεντρέχια την πορεία του καναλιού για το 2015, αλλά όσοι πιστεύουν πως ήρθε το τέλος για το Σίγμα ψεύδονται κακήν κακώς, και ότι ο κόσμος πολύ σύντομα θα επιστρέψει σε αυτό.

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close