✒ ΑΠΟΨΗ | ΜΜΕ : Η απόλυτη ξεφτίλα

   Με θυμό και οργή αντίκρυσα χθές ενα θέαμα , το οποίο και θίγει τον ανθρώπινο πόνο, και κυκλοφορει στα μέσα μαζίκης ενημέρωσης αλλα και σε διάφορα sosial media, blogs, όπου κάποιοι ΄΄έξυπνοι΄΄ δημοσιογράφοι θέλησαν να προβάλουν κάποιες ενοχλητικές εικόνες σχετικά με την αεροπορική τραγωδία του Hellios το 2005, δείχνοντας εικόνες που σοκάρουν.
  Μάθετε λοιπόν κύριοι μεγάλοι του επαγγέλματος ότι σύμφωνα με τον κωδικά δημοσιογραφικής δεοντολογίας οι λειτουργοί των ΜΜΕ κατά την ενάσκηση του επαγγέλματος τους θα πρέπει να επιδεικνύουν την αρμόζουσα ευαισθησία και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και διακριτικοί στην παρουσίαση θεμάτων όπως ο ανθρώπινος πόνος και ο θάνατος, καθώς και εικόνων ή πληροφορίων που να είναι επιβλαβείς ή μπορεί να προκαλέσουν πανικό ή φρίκη ή αποτροπιασμό κυρίως τα παιδιά
  Να θυμίσουμε ότι τις συγεκριμένες εικόνες έχουν δει και τα παιδία που τότε έχασαν τους γονείς τους στο αεροπορικό όταν κάποια απο αυτά ήταν δύο έτων , και έρχεστε  κάποιοι ξεφτίλες, να δημοσιεύεσετε τις συγκεκριμένες εικόνες οκτώ χρόνια μετά, προκαλώντας τον πανικό στα παιδία αυτά , τα οποία ξέσπασαν σε λυγμούς όταν πρωτοαντίκρυσαν τις εικόνες.
 Λοπόν αν δεν το έχετε απλά σταματήστε να εξασκείτε το συγκεκριμένο επάγγελμα. Η επιτύχια ποτέ δεν έρχετε με τον πόνο του άλλου, το μόνο που αποτελείτε είναι ντροπή του τόπου και της κοινωνίας που ζούμε. Και επιτέλους δείξτε και λίγη άνθρωπια, χωρίς να σας κυρίευει ο πόθος για το χρήμα, την δόξα, και ό,τιδήποτε άχρηστο θέωρειτε σημαντικό!

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com