ΠοδόσφαιροΣπορ

10 Οκτωβρίου ΟΛΟΙ μαζί για ένα ΓΕΜΑΤΟ ΓΣΠ!

Η εθνική μας κακά τα ψέματα προχθές στη Ζένιτσα δεν κλείδωσε απλά τα στόματα των πιο σκληρών επικριτών της αλλά τα κλειδαμπάρωσε! Θέλετε η δυναμικότητα του αντιπάλου μας που βρίσκετε 121 θέσεις πιο πάνω στη παγκόσμια κατάταξη; Θέλετε ο αριστουργιματικός τρόπος αντεπίθεσης και δημιουργίας του παιχνιδιού μας με όπλο την υπομονή και τη συγκέντρωση που ίσως να πρωτοεμφανίζονται; Ότι και να ναι η ουσία μία παραμένει – πως αυτή η εμφαντική νίκη έφερε κλίμα ενθουσιασμού και ευφορίας στις τάξεις του κυπριακού φίλαθλου κόσμου.

Πρωτομάστορας και κύριος ευεργέτης αυτής της ομάδας είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου. Δεν είναι ικασία, ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι ! Ξέρετε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο να προετοιμάζεις για τέτοιους αγώνες τους ποδοσφαιριστές σου όταν οι περισσότεροι απ’ τους μισούς δεν αποτελούν και βασικές επιλογές στην ομάδα τους… Εγώ τον αποκαλώ προπονητή των προκλήσεων. Τα επιτεύγματα του μιλούν από μόνα τους σε όποιες ομάδες και αν εργάστηκε. Παθιάζεται για τη δουλειά του και δίνεται ψυχείται και σώματι κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο αφού ζει εντονότατα τους αγώνες. Αυστηρότατος στο αμυντικό κομμάτι γιατί η εθνική μας σ’ αυτό πρέπει να στηριχθεί αν θέλει να χει καλές πιθανότητες για κατάκτηση της 3ης θέσης στον όμιλο. Πειθαρχία, υπακοή, πυγμή, συγκέντρωση και υπομονή είναι μερικά από τα στοιχεία που ζητά από τους ποδοσφαιριστές του.

Αυτή η προσπάθεια αγαπητοί μου φίλοι δεν είναι ένα πειροτέχνημα όπως πολλοί νομίζουν. Ούτε οι παίχτες μισθοφοροι όπως ελάχιστοι τους αποκαλούν. Η εθνική θέλει την αγάπη και τη στήριξη μας,είναι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ως 830.000 λαός. Η Ισλανδία 327.000 άνθρωποι φτάσανε μια ανάσα από το Μουντιάλ αποκλειόμενη από τους Κροάτες . Το ίδιο ισχύει και για το Μαυροβούνιο 650.000 για τα πλέι-οφς του Γιούρο 2012 που αποκλείστηκε από τη Τσεχία! Τα παραδείγματα είναι μπροστά στα μάτια μας, άσχετο αν εμείς τα αγνοούμε, τα παρακάμπτουμε και βρίσκουμε ένα σωρό δικαιολογίες για να γκρινιάζουμε με τα συλλογικά μας που έχουμε ήδη γευθεί τεράστιες επιτυχίες και είμαστε αρκετά χωρτασμένοι. Δεν έφτασε η ώρα μήπως να νιώσουμε και λίγο περήφανοι για το νησί μας-τη χώρα μας που τόσο αγαπάμε και πολυδιαφημίζουμε;

Ένας είναι ο τρόπος . Να γεμίζουμε το στολίδι της πρωτεύουσας μας το ΓΣΠ- να είναι φλεγόμενο! Αν αυτό επιτευχθεί σε όλους τους αγώνες της εθνικής μας και δεν τερματίσουμε τουλάχιστον 3οι στον όμιλο, εγώ δεσμεύομαι δημόσια να μην ξαναγράψω ποτέ τίποτα για το κεφάλαιο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!!!

10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΣΤΟ ΓΣΠ (ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ) !! ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ !! Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !!! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ! ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ! ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ! ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ! ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ!

Show More

Harris Miltiadous

Σπούδασε Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτισμό στο Πάντειον Πανεπιστήμιο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close