OE TEAM STUFF

7 μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για το 1ο ραντεβού!


1ο Ραντεβού… Έχουν ειπωθεί πολλά, γραφτεί αρκετά αλλά τι από όλα αυτά αποτελεί άραγε πραγματικότητα; Έχετε κάθε λόγο να με θεωρήσεται αναξιόπιστη πηγή ωστόσο λίγοι άντρες αρθρογράφοι θα έμπαιναν στην διαδικασία να αναλύσουν αυτό το πολυσυζητημένο θέμα. Ένας από τους λόγους ικάζω πως είναι η γραφικότητα με την οποία θα περιγράφαμε κάποιες καταστάσεις σε σημείο ίσως που ενοχλεί.

Όταν όμως αυτά εκφράζονται με πολλή δόση χιούμορ και σαρκασμού δεν θα τανε πολύ ελκυστικό και προσητό στον αναγνώστη για διάβασμα; Δεν είμαι ούτε ψυχολόγος, ούτε διδάκτωρ συναισθηματικής νοημοσύνης παρ’ όλα αυτά είμαι άριστος παρατηρητής της ανθρώπινης συμπεριφοράς όταν συναναστρέφεται με το άλλο φύλο. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής λέει και μία κινέζικη παροιμία γιατί λένε όσα για κάποιο λόγο έχουν μείνει ανείπωτα. Βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο στο όλο εγχείρημα που εξετάζουμε και η γλώσσα του σώματος η οποία δεν ανακαλύφθηκε πρόσφατα αλλά έχει τις ρίζες της από την εποχή του δημιουργού της, Κάρολου Δαρβίνου.

Πιο κάτω πρίν καταγράψω αλήθειες και μεταλαμπαδεύσω συμβουλές θέλω να ξεκαθαρίσω πώς όλα θα ισχύσουν μόνο με ένα εκ του σύναγγες ραντεβού (face to face) και όχι σε ένα αποξενωμένο σινεμά που και οι δυο θα παρακολουθούν ταινία και θα χλαπακιάζουν αποσβωλομένοι ποπ-κορν! Γιατί κακά τα ψέματα πάει να χάσει τη μαγεία και την αίγλη του το 1ο Ραντεβού αφού τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απειλούν με έμμεσο αφανισμό λόγω της απρόσωπης γνωριμίας που αντί να βιώνεται, εκπροσωπείται μέσα από τους χαρακτήρες που αναβοσβήνουν σε ένα ηλεκτρονικό κουτί!

Ο Επτάλογος:
Τονίζω ότι ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ σε άντρες και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ μεγάλες γυναικείες αλήθειες, ΣΥΝΕΠΩΣ αφορά και τις γυναίκες. Ο αριθμός 3 απευθύνεται και στις γυναίκες!

1. Όταν σε ρωτήσει η γυναίκα ”Τι σκέφτεσαι και είσαι αλλού;” είναι πολύ απλό αυτό που εννοεί. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ !!! (και να φαντασιώνεσαι όργια)


2. Η γυναίκα έχει τη πρωτοβουλία στη συζήτηση γιατί κατά το λαό ο άντρας είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το ”θήραμα-θέλγητρο”. Οπόταν περνάς από ένα τέστ- το λεγόμενο τέστ συμφωνώ-διαφωνώ:

  • Αν με ότι λέει συμφωνάς θα πεί πως είσαι ένα άβουλο ων χωρίς προσωπικότητα και πως δεν μπορείς να αναδιαρθρώσεις το είναι της και να παίξεις με το μυαλό της.
  • Αν με ότι λέει διαφωνάς θα πεί πως είσαι ένας ιδιότροπος, μονόχλωτος και καρμοίρης άνθρωπος, ξεροκέφαλος, ”ξερόλας”,πως υποτιμάς τη κοσμοθεωρία και τη νοημοσύνη της, ισοπεδώνοντας κάθε καλό στοιχείο κοσμεί το χαρακτήρα της γενικότερα.
Το σωστό και το πιο ωφέλιμο είναι να ζυγίζεις τα πράγματα περισσότερο από όταν μιλάς στους φίλους σου ή στο κολλητό σου για να είσαι πιο συγκαταβατικός και κυρίως πιο ΣΥΝΘΕΤΟΣ. Η γυναίκα έχει ανάγκη να εξερευνεί ποικίλες πτυχές ενός άνδρα. 

3. Ο άντρας με τον ένα ήτε τον άλλο τρόπο θα σε ρωτήσει πόση γκάμα είχε η σεξουαλική σου ζωή δηλαδή πόσους ερωτικούς σύντροφους είχες στο παρελθόν.
Δεν θέλει ν’ ακούσει ούτε πολλούς ούτε λίγους. Στο μυαλό του άντρα το ιδανικό πρότυπο γυναίκας είναι η ”Παρθένα με πείρα στο σεξ” η οποία δεν υπάρχει εκτός και αν η γυναίκα είναι γεννητικά μεταλλαγμένη ή έχει προσβληθεί από ραδιενέργεια και έχει περισσότερο από ένα κόλπους! Ο μόνος τρόπος αγαπητές μου γυναίκες να ντριμπλάρεται αυτή την ερώτηση είναι να αναφερθείται στο πόσο ξεχωριστός και πολύτιμος είναι για εσας σε σχέση με τους προηγούμενους σας συντρόφους! 

4. Οι γυναίκες δεν θέλουν να ακούνε τις συνηθισμένες ερωτήσεις. Ο άντρας που μόλις γνωρίζουν έχουν ανάγκη να τις κάνει να ξεφύγουν απ’ τη ρουτίνα και να μεταμορφώσει ριζικά την βαρετή και πληκτική τους καθημερινότητα η οποία περιτριγυρίζεται ξεφυλλίζοντας περιοδικά για να πάρουν συμβουλές για μια καλύτερη σχέση και συζητώντας με τις φίλες τους για το τέλειο πρότυπο άντρα και τις λάθος επιλογές που είχαν κάνει στο πρόσφατο παρελθόν.
Και για να σου λύσω την απορία σου:
  • ΔΕΝ βλέπουν ποδόσφαιρο
  • ΔΕΝ ακούνε τη μουσική που εσύ ακούς
  • ΔΕΝ πίνουν 2 κουβάδες μπύρα για να μεθύσουν (Είναι τόσο ευφυείς και οξυδερκείς που μπορούν να σε πείσουν αν θέλουν πως έχουν ”γίνει σκνίπα” με ένα ποτήρι κρασί!)
  • ΔΕΝ γελάνε αν εσύ κλάνεις πιο δυνατά απ’ το Κώστα και το Γιάννη!

5. Εφόσον ο άντρας κάνει φύλο και φτερό την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας χαρακτηρίζοντας αυτή τη κίνηση ως ”Body Scanning” και τον άντρα ως ”Scanner”, μία γυναίκα αδιαμφισβήτητα θεωρείται ως ο ”Σκληρός Δίσκος” γιατί επεξεργάζεται και ερμηνεύει πολύπλευρα τη κάθε λεπτομέρεια του 1ου ραντεβου.

π.χ   
  • Σου πέφτει κάτω το πιρούνι => Είσαι αδέξιος
  • Μιλάς πάνω από μια φορά για τη μάνα σου => Είσαι μαμάκιας
Εννοείται πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά ο γυναικείος νους λειτουργεί σύμφωνα με τα βιώματα και τα απωθημένα από τους πρώην.

6. Αν η γυναίκα κοιτάει αν έχεις μεγάλα δάκτυλα κάνοντας της εντύπωση και ξεκινάει να τα συγκρίνει με τα δικά της ο λόγος είναι πολύ απλός. Πιστεύει πως τα δάκτυλα σου βρίσκονται σε αναλογία με τα γεννητικά σου όργανα. Αστικός μύθος που ακόμα να ξεπεραστεί…

7. Χιούμορ στο μυαλό της γυναίκας δεν είναι ούτε το ανέκδοτο που θα πείς, ούτε η ατάκα που θα ρίξεις αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που θα πεις ή θα πράξεις το ότιδήποτε τη κάνει να γελάει, υποστηρίζοντας το περιεχόμενο αυτού μέσα από ένα έξυπνο και ιδιοφυές διάλογο ! 

Στην ουσία, το χιούμορ στο μυαλό μιας γυναίκας είναι ένας πύργος με τραπουλόχαρτα, αν καταφέρεις να τον κτήσεις ”αποθεώνεσαι” (δηλαδή κατακτάς ευκολότερα το θάρρος της και κερδίζεις πιο εύκολα το γέλιο της.) Αν τον γκρεμίσεις πρέπει να είσαι ακόμα καλύτερος και πιο υπομονετικός την επομένη για να τον κτήσεις.
~Χ.Μ.~ (Δικό μου απόφθεγμα)

Show More

Harris Miltiadous

Σπούδασε Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτισμό στο Πάντειον Πανεπιστήμιο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close