7ο ετήσιο Φιλανθρωπικό Τουρνουά εις μνήμη του Νικόλα Πιτσιλλίδη

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΝΕΔΗΣΥ) στη Λεμεσό διοργανώνει στις 30 Οκτωβρίου 2016 στα γήπεδα Marakana Arena, για 7η συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο καθιερωμένο Φιλανθρωπικό Τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου εις μνήμη του Νικόλα Πιτσιλλίδη.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά και ακαδημίες από τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας, στην παρουσία του Προέδρου Νέων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Γιώργου Φαντάρου. Επίσης, συμμετοχή μπορούν να υποβάλουν όσοι επιθυμούν με τις ομάδες τους μέχρι και την Πέμπτη (27/10).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις κατηγορίες : Under 9, Under 13 και Open.

Το πρόγραμμα αγώνων θα αρχίσει στις 8:30 π.μ. με τις κατηγορίες 9 και 13 ετών αντίστοιχα, ενώ θα συνεχιστεί στις 12:30 μ.μ. για τους υπόλοιπους στη κατηγορία Open.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι το German Oncology Centre, του Δρ. Νίκου Ζάμπογλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του «Συνδέσμου Κυριών Λεμεσού» για την στήριξη και σίτιση άπορων μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της ΝΕΔΗΣΥ Λεμεσού στο Facebook η να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 99981631 ή 99806199.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com