Αίθριος σήμερα και αύριο ο καιρός – Μέχρι την Κυριακή η σκόνη

(OnlinEpikairotita) — Αίθριος θα είναι σήμερα και αύριο ο καιρός σε όλη την Κύπρο, ενώ η σκόνη θα αιρωρείται στην ατμόσφαιρα μέχρι και την Κυριακή, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Ο καιρός σε όλη την Κύπρο το απόγευµα της Παρασκευής (13/4) θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν
τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο
εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ορεινά.

Κυρίως αίθριος θα είναι και αύριο Σάββατο (14/4). Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι και την Κυριακή (15/4).

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή, 13/4/2018 και το Σάββατο, 14/4/2018. (Graphic Credits: Department of Meteorology Cyprus)

Copyright © 2018 OnlinEpikairotita.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.