Αλ. Τσίπρας: “Κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί”

Alexis Tsipras

(OnlinEpikairotita) — Με κατοίκους από τις πληγείσες περιοχές συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης  Τσίπρας, δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τις συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές, Μάτι και Νέος Βουτζάς, έγινε χθες Δευτέρα (6/8) το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου και διήρκεσε τρεις ώρες.

Οι κάτοικοι έθεσαν μια σειρά αιτημάτων προς τον Πρωθυπουργό, ώστε να επιτευχθεί η αποκατάσταση των περιοχών, οι οποίες επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε μήνυμα του στο Twitter, έκανε λόγο για “μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση” και χαρακτήρισε ως εύλογα τα αιτήματα των κατοίκων.

Alexis Tsipras me katoikous
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, με τις συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές, Μάτι και Νέος Βουτζάς, στο Μέγαρο Μαξίμου. [Photo Credits: Alexis Tsipras Twitter]

“Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων” έγραψε ο κ. Τσίπρας σε πρόσθετο μήνυμά στο Twitter, ενώ διαβεβαίωσε ότι “κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί”.


Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Δευτέρας υπέβαλε την παραίτησή του ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, ενώ είχε προηγηθεί την Παρασκευή η παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Την Κυριακή, παράλληλα, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αλλαγή των επικεφαλής τόσο του Πυροσβεστικού Σώματος όσο και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.