Πολιτική

Αναλαμβάνει Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ο Χάρης Γεωργιάδης

Στις κάλπες οι Συναγερμικοί για την ανάδειξη των δύο νέων Aντιπροέδρων.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, ενώπιον του Διευθυντή Διοίκησης του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις κενωθείσες θέσεις της ηγεσίας του κόμματος.

Τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) αναλαμβάνει ο τέως υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν ο μόνος που υπέβαλε υποψηφιότητα για το κομματικό αξίωμα από το οποίο παραιτήθηκε πρόσφατα ο ευρωβουλευτής του κόμματος Λευτέρης Χριστοφόρου.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, συνεχάρη μέσω Twitter τον κ. Γεωργιάδη.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον φίλο, πρώτα από όλα, και συνεργάτη για την ανάδειξή του σε Αναπληρωτή Προέδρο του κόμματος μας. Αγαπητέ μου Χάρη καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα», είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Στις κάλπες για ανάδειξη δύο νέων Aντιπροέδρων

Όσον αφορά τις δύο θέσεις Αντιπροέδρων του ΔΗΣΥ που κενώθηκαν μετά την παραίτηση της Στέλλας Κυριακίδου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα Ευρωπαϊκής Επιτρόπου και την υπουργοποίηση του Νίκου Νουρή, θα διεξαχθούν εκλογές την 1η Φεβρουαρίου 2020, αφού οι διεκδικητές είναι τρεις.

Αννίτα Δημητρίου, Ευθύμιος Δίπλαρος και Ανδρέας Κυπριανού θα αναμετρηθούν στην εκλογική «μάχη» που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στις 11:00.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close