ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιδήμαρχος Λεμεσού ο Νίκος Σύκας!

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Σύκας αναδείχθηκε ως ο νέος Αντιδήμαρχος Λεμεσού.

Η διαδιακσία για την ανάδειξη του νέου Αντιδημάρχου στο Δήμο Λεμεσού οδηγήθηκε σε κλήρωση, αφού με την ολοκλήρωση της μυστικής ψηφοφορίας μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων, και οι δύο υποψήφιοι Νίκος Σύκας (Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ) και Νεόφυτος Χαραλαμπίδης (Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΚΟ) έλαβαν ίσο αριθμό ψήφων, δηλαδή από 13. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία βρέθηκε και μια λευκή ψήφος.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση όπως ορίζει η Νομοθεσία* και έτσι νέος Αντιδήμαρχος Λεμεσού αναδείχθηκε ο κ. Σύκας.

*ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: Ν. 111/85

Εκλογή αντιδημάρχου. 36.— (2) …«Νοείται ότι εάν οιοιδήποτε υποψήφιοι λάβωσιν ίσου αριθμόν ψήφων, η εκλογή των τοιούτων υποψηφίων αποφασίζεται διά κλήρου κατά την τοιαύτην συνεδρίασιν υπό την εποπτείαν του δημάρχου.»

Λίγα λόγια για τον Νίκο Σύκα:

Ο Νίκος Σύκας γεννήθηκε στη Λεμεσό και κατάγεται από τη Λάνια. Στην οικογενειακή του ζωή έχει ένα παιδί, τον Ανδρέα 15 ετών.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων οικονομικά και είναι μέλος του Ινστιτούτου Τραπεζιτών του Λονδίνου.


Η επαγγελματική του πορεία έχει συνδεθεί στενά με τον χρηματοοικονομικό ‘Ομιλο Μαρφίν – Λαϊκή, από το 1990 έως και σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε με επιτυχία σε διάφορες εκτελεστικές και διοικητικές θέσεις όπως Προϊστάμενος Πωλήσεων, Προϊστάμενος Δημόσιων Σχέσεων, Προϊστάμενος Marketing, Σύμβουλος Πελατών, Διευθυντής καταστήματος και Διευθυντής Ανάπτυξης.
Θέλωντας να προσφέρει στον τόπο του και στην πόλη του, ανέπτυξε πλούσιο κοινωνικό έργο. Από το 1991, είναι εκ των πρωτεργατών του Ραδιομαραθωνίου, τη μεγαλύτερη δραστηριότητα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Κύπρο. Σήμερα είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής. Επίσης είναι μέλος σε άλλα 18 φιλανθρωπικά Ιδρύματα με έντονη κοινωνική δράση.Πολύπλευρη η δράση του και στον αθλητισμό. Διετέλεσε διαδοχικά Γενικός Γραμματέας του Σωματείου, Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος Τύπου του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα κ Αντιπρόεδρος του Σωματείου Απόλλωνας. Είναι επίσης ένας από τους ιδρυτές της Λέσχης Φίλων Λεμεσού.Από το 2006 είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λεμεσού με δυναμική δράση. Είναι Σχολικός Έφορος, αντιπρόεδρος της Πολεοδομικής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Περιβάλλοντος και μέλος της Επιτροπής Πρόνοιας του Παιδιού. Επίσης στις πρόσφατες Επαρχιακές Εκλογές ΔΗΣΥ Λεμεσού, εκλέγηκε Επαρχιάκος Γραμματέας.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)