«Αργυρές» οι Μαριώτα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου

Μαριώτα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου
Το Κυπριακό δίδυμο, Μαριώτα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες. Ελλάδα, Πάτρα, 30 Αυγούστου 2019. [Photo Credits: Mediterranean Beach Games - MBG]

Το δίδυμο Μαριώτα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου χάρισε στην Κύπρο το πρώτο της μετάλλιο στους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

Στον τελικό του τουρνουά Beach Volleyball Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, οι πρωταθλήτριες της Κύπρου ηττήθηκαν με 1-2 σετ  (21-17, 20-22, 9-15) από την πρώτη ομάδα της Γαλλίας, κι έτσι κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Η Κυπριακή ομάδα αντιμετώπισε το γαλλικό δίδυμο Αλίν Σαμερό και Αλεξάντρα Τζούπιτερ.

II Mediterranean Beach Games, Patras 2019 - Beach Volleyball
Η απονομή των μεταλλίων του τουρνουά Beach Volleyball στους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες. Η Γαλλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Κύπρος το αργυρό και η Ελλάδα το χάλκινο. Ελλάδα, Πάτρα, 30 Αυγούστου 2019. [Photo Credits: Mediterranean Beach Games – MBG]
Στο 1ο σετ, το Κυπριακό δίδυμο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10-7, αλλά χάρη στα σερβίς της Κωνσταντίνου κατάφερε να επιβληθεί με 21-17.

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη στο 2ο σετ, αφού γινόταν μάχη πόντο με πόντο. Η Κυπριακή ομάδα προηγήθηκε με 20-19 και χρειαζόταν μόλις ένα πόντο για να πάρει το σετ, αλλά οι πιο έμπειρες Γαλλίδες έκαναν το 22-20 και ισοφάρισαν σε 1-1.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στο tie break και οι Γαλλίδες κατάφεραν να επικρατήσουν με 15-9, κατακτώντας έτσι τον τίτλο του τουρνουά και το χρυσό μετάλλιο.

Οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες διεξάγονται από τις 25 μέχρι τις 31 Αυγούστου στην Πάτρα της Ελλάδας και σε αυτούς συμμετέχουν 26 χώρες από τις τρεις ηπείρους που βρέχονται από τη Μεσόγειο θάλασσα.

Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο που κατέκτησε η Κύπρος στην Πάτρα, και μάλιστα στην 6η και προτελευταία ημέρα των Αγώνων.

Στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν το 2015 στην Πεσκάρα της Ιταλίας, η Κύπρος είχε κερδίσει ένα αργυρό μετάλλιο στο Beach Handball Ανδρών.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com