Κύπρος

Αρχίζει ο εθνικός διαγωνισμός ‘Παραδειγμάτων Καλής Πρακτικής’ για επιχειρήσεις και οργανισμούς

Η προθεσμία για υποβολή υποψηφιότητας ορίστηκε για τις 26 Ιουνίου 2020.

Επιβραβεύονται και φέτος οι καλές πρακτικές που εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις και οργανισμοί στους χώρους εργασίας τους με στόχο τη βελτίωση των επιπέδων ασφάλειας και υγείας.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι προκηρύσσει για άλλη μία χρονιά τον εθνικό διαγωνισμό ‘Παραδειγμάτων Καλής Πρακτικής 2020’.

«Σκοπός του διαγωνισμού είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των επιχειρήσεων και οργανισμών η οποία εστιάζει στην διασφάλιση της προστασίας της ζωής, της αρτιμέλειας και της υγείας των εργοδοτουμένων τους αλλά και άλλων προσώπων που τυχόν επηρεάζονται από τις δραστηριότητές τους», ανέφερε το αρμόδιο τμήμα του κράτους στην ανακοίνωση του.

Σημείωσε, παράλληλα, πως μέσω του διαγωνισμού επιχειρείται η ενθάρρυνση των επιχειρήσεων και οργανισμών για ανάπτυξη καλών πρακτικών ή και η εφαρμογή των πρακτικών εκείνων που υποβάλλονται στο διαγωνισμό.

Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα το αργότερο μέχρι την 26η Ιουνίου 2020. Για κάθε παράδειγμα καλής πρακτικής που θα υποβάλλεται θα πρέπει να συμπληρώνεται ξεχωριστό έντυπο (Παράρτημα Ι), το οποίο θα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση onicolaidou@dli.mlsi.gov.cy.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν αρχές Οκτωβρίου. Τα βραβεία, όπως και κάθε χρόνο, θα απονεμηθούν στο πλαίσιο της τελετής λήξης της Εβδομάδας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη του 2020.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close