ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αρκάς «κατηγορείται» για Υψισμό

Ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους του Αρκά, αποφάσισε να του στείλει μήνυμα για να τον κατηγορήσει και κατάφερε να κάνει viral την έννοια του υψισμού.

Η επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook ανάρτησε το μήνυμα που έλαβε στα εισερχόμενα της, γράφοντας πως «αν είναι τρολ είναι καλός, αν είναι αυθεντικός, είναι καλύτερος».

Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, αυτό που τον ενόχλησε είναι ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται ο Φεβρουάριος στα σκίτσα του Αρκά – δηλαδή πιο κοντός.

Ακολουθεί η ανάρτηση με το κατηγορητικό μήνυμα προς τον Αρκά: 

«Φλεβάρης. Απεικονισμένος κοντός. Δέχεται υποτιμητικές διακρίσεις για το ύψος του, επειδή είναι κοντός. Οι ψηλότεροι από αυτόν μήνες τον κοροϊδεύουν.

Κάνεις διάκριση κατά των κοντών ανδρών νομίζοντας πως αυτό είναι κοινωνικά αποδεκτό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΥΨΙΣΜΟΣ λέγεται αυτό που κάνεις. Διάκριση κατά των κοντών ανδρών. Θα κάνεις διάκριση κατά των μαύρων, των Ασιατών, των γυναικών; ΟΧΙ.

Σε παρακαλώ σταμάτα να κάνεις ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ για να έχεις έσοδα βάση διακρίσεων-διαχωρισμού.

Δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό να περιπαίζεις έστω και έμμεσα τους άνδρες που είναι ΚΟΝΤΟΙ. Για να προκαλείς γέλωτα. Είναι διάκριση. Όπου κοντός Φλεβάρης βάλε μαύρο/Εβραίοι και αναλογίσου πόσο διάκριση θα προκαλούσες κατά των μαύρων και των Εβραίων.

Έτσι και τώρα προκαλείς, με τις απεικονίσεις του με τον κοντό Φλεβάρη. Διάκριση κατά των κοντών. Μπες στο Wikipedia και διάβασε τι εστί heightism.

Δεν έχεις το δικαίωμα να δημιουργείς αρνητικά πρότυπα για τους κοντούς άνδρες και εντελώς ”αθώα” και περιπαικτικά να παρουσιάζεις τους κοντούς άνδρες μέσω του Φλεβάρη) ως μέσα αποδοχής ειρωνείας και γέλιου επειδή είναι κοντοί.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΡΚΑ. Όπως ο ρατσιστής κάνει διάκριση κατά των άλλων φυλών, έτσι και εσύ κάνεις διάκριση κατά των κοντών. Είσαι ΥΨΙΣΤΗΣ. Ντροπή σου…».

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)