Τέχνες & Ψυχαγωγία

Μια βόλτα στον μαγικό κόσμο του Witcher

Σήμερα θα σας μιλήσω για μια νέα σειρά που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Αναφέρομαι για τη νέα σειρά του Netflix: ‘The Witcher’. Σε αυτό το άρθρο δεν θα βρείτε σημαντικές λεπτομέρειες για την πλοκή που ενδεχομένως να επηρεάσουν την τηλεοπτική σας εμπειρία. Οπότε απολαύστε το άφοβα!

Το ‘The Witcher’ είναι μία σκοτεινή σειρά φαντασίας η οποία βασίζεται στην παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα, Andrzej Sapkowski. Της σειράς βιβλίων ακολούθησαν τα video games που αγαπήθηκαν από αρκετούς gamers. Επομένως, αντιλαμβάνεστε πως ήδη έχει «χτίσει» μεγάλο κοινό θαυμαστών.

Η σειρά διηγείται τις περιπέτειες του Witcher, γνωστός και ως ο μεταλλαγμένος πολεμιστής Τζέραλντ από τη Ρίβια. Πρόκειται για έναν εκκεντρικό και μοναχικό κυνηγό μαγικών πλασμάτων ο οποίος προσπαθεί να βρει τη δική του θέση σε ένα κόσμο όπου οι ιππότες, οι βασιλείς αποδεικνύονται περισσότερο πονηροί και μοχθηροί από τα αφύσικα τέρατα.

[Photo Credits: NETFLIX]

Στη προσπάθεια εκτέλεσης των αποστολών του, ο Τζέραλντ από τη Ρίβια αρχίζει σιγά-σιγά να εκφράζεται ως προσωπικότητα. Καλείται να σκοτώσει τέρατα, μεταλλαγμένα όντα και γενικότερα ό,τι αποτελεί απειλή ώστε να καταφέρει να διεκδικήσει και να προστατέψει το δικό του «Child of Surprise».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς λοιπόν, βλέπουμε μάγους, βασιλείς, ξωτικά και άλλα πολλά τέρατα, σε συνδυασμό με πανέμορφα εξωτικά τοπία. Αυτό ίσως να σας δημιουργήσει την αίσθηση πως βλέπετε Τζον Ρόναλντ Ρόιελ Τόλκιν (Lord of The Rings).

 

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Superman, ο Henry Cavill.

Το Witcher φέρνει σε πολλούς την νοσταλγία για πολυαγαπημένες και ξακουστές σειρές και ταινίες όπως: ‘Game of Thrones’ και ‘Lord of the Rings’. Πολλοί μάλιστα παρομοιάζουν τον Τζέραλντ με το ανδρικό version της Καλίσι. Πράγματι, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως είναι συγγενείς…

Ας ελπίσουμε το Witcher να ξεπεράσει όλες μας τις προσδοκίες και να αποτελέσει σημαδιακή σειρά της νέας δεκαετίας. Η συνέχεια στις τηλεοράσεις. Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν!

Show More

Rafaella Simoniants

Η Ραφαέλλα Σιμονιάντς είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Κοινωνιολογία. Η διατριβή της ήταν πάνω στις Πολιτικές Επιστήμες. Έπειτα διεκδίκησε μερική υποτροφία όπου αποφοίτησε από το Cyprus International Institute of Marketing στον μεταπτυχιακό πρόγραμμα Human Resources Management & Organizational Behavior. Τα ερευνητικά της θέματα είναι κυρίως κοινωνική ευθύνη, ηθικά διλήμματα, κλιματική αλλαγή, κοινωνικά προβλήματα, τεχνολογία και εξέλιξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button