Τηλεόραση

Οι Florence+The Machine έντυσαν μουσικά το Game Of Thrones

Με τη διασκευή των Florence+The Machine στο τραγούδι «Jenny of Oldstones» έκλεισε το 2ο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones.

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Florence Welch χάρισε μια μοναδική ερμηνεία στο κομμάτι «Jenny of Oldstones», το οποίο έντυσε τους τίτλους τέλους στο δεύτερο επεισόδιο του 8ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, που προβλήθηκε την Κυριακή (21/4) από το HBO.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Florence+The Machine ακούγονται στην πασίγνωστη σειρά, καθώς το «Seven Devils» από το άλμπουμ «Ceremonials» του 2011 είχε επιλεγεί για το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου «Game of Thrones».

«Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της μουσικής της Florence Welch και το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν με το τραγούδι της “Seven Devils” ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά που έχουμε φτιάξει ποτέ. Οπότε, το να έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την απόκοσμη φωνή της στο GoT ήταν πάντα στο μυαλό μας. Είμαστε, ακόμα, ευχάριστα σοκαρισμένοι που συμφώνησε να τραγουδήσει το “Jenny of Oldstones” και είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα…», είπαν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί της σειράς.

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Florence Welch, εξέφρασε την τιμή της να είναι η μοναδική καλλιτέχνιδα που συμμετέχει μουσικά στη τελευταία σεζόν της σειράς.

«Όταν άκουσα το τραγούδι μου φάνηκε σαν ένα κέλτικο νανούρισμα. Η κέλτικη μουσική ήταν πάντα μέσα στο αίμα μου, οπότε ένιωσα πως μπορώ να κάνω κάτι με αυτό. Η μαγεία και η τελετή στο GoT, για να μην αναφέρω τα κοστούμια, πάντα με γοήτευαν. Είναι τιμή μου που είμαι μέρος της τελευταίας σεζόν», είπε η Florence Welch.

Ακούστε το τραγούδι «Jenny of Oldstones»:

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button