Τηλεόραση

Game of Thrones: Έσπασε ρεκόρ στο Twitter!

Ακόμα ένα ρεκόρ στο Twitter πέτυχε το Game of Thrones, με το 3ο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν να λαμβάνει τα περισσότερα tweets που έγιναν ποτέ.

Οι αναρτήσεις για το επεισόδιο «The Long Night» με την επική μάχη του Winterfell ξεπέρασαν τα 7,8 εκατομμύρια στο Twitter, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Το προηγούμενο ρεκόρ με τα περισσότερα tweets άνηκε επίσης στο Game of Thrones για το 1ο επεισόδιο της 8ης σεζόν, με 5 εκατομμύρια αναρτήσεις.

Ο χαρακτήρας για τον οποίο μιλούσε ο περισσότερος κόσμος στο Twitter ήταν προφανώς η Arya Stark που στέφθηκε ως ηρωίδα του επεισοδίου, αφού κατόρθωσε να σκοτώσει τον Night King και να ασώσει την ανθρωπότητα από τον στρατό των νεκρών.

Οι αμέσως επόμενοι χαρακτήρες με τις περισσότερες αναφορές στο όνομα τους ήταν ο Night King, ο Bran, ο Jon Snow και η Cersei – η τελευταία αποτελεί έκπληξη αφού δεν δεν είχε καμιά απολύτως εμφάνιση στο επεισόδιο.

Το Twitter θέλοντας να επαινέσει την μεγάλη αυτή επιτυχία του 3ου επεισοδίου του Game of Thrones, πρόσθεσε νέα emojis για τους fans της δημοφιλούς σειράς.

Στα hashtags #Arya, #AryaStark και #TheNorthRemembers εμφανίζεται η Arya με το νέο όπλο της από δρακόγυαλο και στα #NotToday και #TheLongNight εμφανίζεται το Weirwood Tree. Δοκιμάστε τα!

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button