Τηλεόραση

Game of Thrones: Το 2ο επεισόδιο μέσα από φωτογραφίες

Το HBO κυκλοφόρησε φωτογραφίες από το 2ο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, μετά και την πρεμιέρα της Κυριακής.

Για το νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Αμερική και τη Δευτέρα στις 4 τα ξημερώματα (ώρα Κύπρου-Ελλάδας) δεν γνωρίζουμε πολλά, αφού το HBO αποφάσισε να μας κρατήσει πολλά μυστικά.

Ο τίτλος παραμένει κρυφός, όπως ήταν και για την πρεμιέρα, μέχρι την προβολή του επεισοδίου – ωστόσο γνωρίζουμε τη διάρκεια του 2ου επεισοδίου, που θα είναι μόλις τέσσερα λεπτά μεγαλύτερη από τα 54 λεπτά της πρεμιέρας.

Εκτός από τους τίτλους, το HBO αποκρύπτει και τις περιγραφές των επεισοδίων αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να συμπεράνουμε από τις νέες φωτογραφίες.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες του 2ου επεισοδίου της 8ης σεζόν του Game of Thrones που κυκλοφόρησαν από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Βλέποντας τις φωτογραφίες, εικάζουμε ότι οι πρωταγωνιστές (συμπεριλαμβανομένων των Jon, Sam, Arya, Daenerys, Jorah, Varys, Tyrion και Bran) θα συγκεντρωθούν γύρω από ένα τραπέζι στο Winterfell.

Ίσως σε μία προσπάθεια να σχεδιάσουν την αμυντική στρατηγική που θα ακολουθήσουν πριν από την κάθοδο του Night King και του στρατού των Νεκρών.

Άλλωστε όπως είδαμε στο τρέιλερ του 2ου επεισοδίου που κυκλοφόρησε το HBO, ο Tormund επιστρέφει στο Winterfell για να προειδοποιήσει τον Jon Snow ότι οι White Walkers θα φτάσουν πριν από την αυγή.

Φαίνεται μάλιστα ότι το επεισόδιο θα περιλαμβάνει τις προετοιμασίες για τη μάχη του Winterfell, που ενδέχεται να δούμε στο 3ο επεισόδιο, και η οποία θα είναι «η μεγαλύτερη ακολουθία μάχης που έχει ποτέ γυριστεί», σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθουμε μαζί περισσότερα για το Game of Thrones!

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button