Τηλεόραση

Power Of Love: Νικητές οι Στέλλα Μιζεράκη και Πάνος Ζάρλας

(OnlinEpikairotita) — Το  ριάλιτι του ΣΚΑΪ ‘Power Of Love’ έριξε αυλαία σήμερα μετά από περίπου πέντε μήνες, γεμάτους αγάπη, ραντεβού, ερωτικά σκιρτήματα, φιλίες αλλά και απογοήτευση, εντάσεις και κλάμα.

Στον μεγάλο τελικό, που προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένα την Παρασκευή (29/6), οι 12 διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στο τελευταία Gala για να ψηφίσουν για τελευταία φορά ανάμεσα στους 7 φιναλίστ και να ακούσουν το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Οι δύο νικητές του ‘Power Of Love’ που κέρδισαν το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ ήταν η Στέλλα Μιζεράκη για τις γυναίκες και ο Πάνος Ζάρλας για τους άντρες.  

Η ψηφοφορία είχε χωριστεί σε δύο μέρη κι έτσι το αποτέλεσμα κρίθηκε κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και κατά 50% από τους διαγωνιζόμενους που παρέμειναν στο σπίτι του ‘Power Of Love’.

Πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού αναδείχθηκε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, ωστόσο δεν έλαβε την στήριξη των συνδιαγωνιζόμενων του και για αυτό έχασε το έπαθλο. Ακολούθησαν με σειρά οι Παναγιώτης Θεόφιλος, Πάνος Ζάρλας και Μιχάλης Κάββαλος.

Στις κάλπες που στήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στο σπίτι του ‘Power Of Love’, πρώτος για τους άνδρες αναδείχθηκε ο Πάνος Ζάρλας με 21 ψήφους, ενώ ακολούθησαν οι Μιχάλης Κάββαλος με 20, Παναγιώτης Θεόφιλος με 10 και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί με 9.

Στις γυναίκες υπήρξε ξεκάθαρη νικήτρια κι αυτή ήταν η Στέλλα Μιζεράκηη οποία είχε λάβει τόσο την στήριξη του κοινού, όσο και του σπιτιού. 

Στις κάλπες του σπιτιού ισοψήφησαν η Στέλλα Μιζεράκη και η Τζούλια Καραγιάννη με 24 ψήφους, ενώ η Κυριακή έλαβε 12 ψήφους.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button