Ασταμάτητο το «Lead Cyprus Summer Camp»!

Lead Cyprus Summer Camp 2019 Team

Ακάθεκτα χωρίς σταματημό συνεχίζεται το «Lead Cyprus Summer Camp» που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου με μία σειρά ημερίδων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Η διοργάνωση, την οποία επιμελείται το Cypriot Enterprise Link (CEL) και το CyprusInno μαζί με μία ομάδα εθελοντών από όλο το νησί, στοχεύει στην ανάδειξη της κοινωνικής αλλαγής μέσω της επιχειρηματικότητας.

Χθες πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η θεματική της Αμμοχώστου με τίτλο “Startup Your Future: an AZ guide to entrepreneurship, κατά την οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας από επαγγελματίες του χώρου.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες δέχθηκαν συμβουλές από το πως να επιλέξουν την ομάδα τους μέχρι και τις αρχές της επικοινωνίας.

Μετά την χθεσινή επιτυχημένη ημερίδα, ακολούθησε σήμερα η Λάρνακα με τη θεματική “Blue and Green Entrepreneurship: New Economic Markets for Sustainable Growth and DevelopmentinCyprus”, η οποία κινήθηκε γύρω από τον άξονα της Μπλε και Πράσινης ανάπτυξης και θα γίνει εξήγηση για το τι σημαίνουν αυτά για όλο το νησί.

Η ημερίδα υποστηρίζεται από το Maritec-X και το Δήμο Λάρνακας καθώς και τον ΟΝΕΚ.

Την πρωτοβουλία στηρίζει το RISE και η Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες για το εν εξελίξει Lead Cyprus Summer Camp θα βρείτε στις σελίδες της πρωτοβουλίας σε Instagram και Facebook.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com