Ποδόσφαιρο

Αυλαία σήμερα για “Αναπτυξιακό Τουρνουά” Εθνικών Παίδων U17

OnlinEpikairotita — Αρχίζει σήμερα η αγωνιστική δράση του “Αναπτυξιακού Τουρνουά” που διοργανώνει η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA για τις Εθνικές Παίδων U17.

Το “Αναπτυξιακό Τουρνουά”, το οποίο φιλοξενείται για άλλη μια χρονιά στην Κύπρο, θα αρχίσει σήμερα Τετάρτη (26/4) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (30/4).

Στο τετραεθνές τουρνουά για Εθνικές ομάδες Παίδων U17 εκτός από την Κύπρο, θα συμμετάσχουν η Αλβανία, η Ουαλία και το Σαν Μαρίνο.

Η αυλαία του τουρνουά ανοίγει σήμερα στις 11:00πμ στο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι με τον αγώνα της Εθνικής μας με αντίπαλο την Ουαλία.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κωνσταντίνος Φελλάς με βοηθούς διαιτητές τους Κώστα Κωνσταντίνου και Γιώργο Χαραλάμπους. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Χατζηγεωργίου και παρατηρητής ο Μιχάλης Καραϊσκάκης.
Στις 16:00 στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο αγώνας της Αλβανίας με το Σαν Μαρίνο.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν ο Μάριος Χριστοφόρου (Ξένια Ηροδότου, Δώρα Μυριανθέα) με τέταρτο διαιτητή τον Αλέξη Προκοπίου και παρατηρητή τον Δημήτρη Σταύρου.

Πρόγραμμα αγώνων του Τουρνουά:

Τετάρτη 26 Απριλίου

11:00 «Τάσος Μάρκου»: Κύπρος – Ουαλία
16:00 «Τάσος Μάρκου» Αλβανία – Σαν Μαρίνο

Παρασκευή 28 Απριλίου

  • 11:00 «Τάσος Μάρκου»: Σαν Μαρίνο – Κύπρος
  • 16:00 «Τάσος Μάρκου»: Ουαλία – Αλβανία

Κυριακή 30 Απριλίου

  • 10:00 «Τάσος Μάρκου»: Κύπρος – Αλβανία
  • 11:00 Στάδιο Αγίας Νάπας: Ουαλία – Σαν Μαρίνο

 


Κανονισμοί τουρνουά

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ενός αγώνα (2 ημίχρονα των 40 λεπτών) τότε θα οδηγείται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.
 
Ο νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα παίρνει 3 βαθμούς. Όταν ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι θα κερδίζει 2 βαθμούς και 1 βαθμό θα παίρνει ο ηττημένος.
 
Κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει εννέα αλλαγές, αφού κάθε αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν πριν από την έναρξη των αγώνων.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)