Αξιέπαινη κίνηση από την Έμιλυ Γιολίτη για το «Hope For Children»

Emily Yiolitis - Hope For Children
Η Έμιλυ Γιολίτη και ο Γενικός Διευθυντής του «Hope For Children» CRC Policy Center, Joseph Varughese. [Photo Credits: UNCRCPC]

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Έμιλη Γιολίτη, με σκοπό να στηρίξει έμπρακτα το «Hope For Children» CRC Policy Center.

Η κ. Γιολίτη, η οποία είναι μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού, παραχώρησε σε αυτόν της μηνιαίες απολαβές της ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Το «Hope For Children», σε ανακοίνωση του, ευχαρίστησε την κ. Γιολίτη για την ευγενική και αμέριστη πρωτοβουλία. Παράλληλα, σημείωσε, πως τέτοιες πρωτοβουλίες ανιδιοτέλειας, αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της οικονομικής στήριξης, της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου για την προστασία των παιδιών.

Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, Joseph Varughese, ευχαρίστησε την κ. Γιολίτη για την απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι τέτοια κίνηση αποτελεί παράδειγμα έμπρακτης ανταπόκρισης των πολιτών προς τις ανάγκες των συνανθρώπων τους, και ιδιαίτερα των παιδιών.

Την ίδια ώρα εξέφρασε την εκτίμηση του στο πρόσωπο της κ. Γιολίτη για την υποστήριξη τόσο σαν μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου, όσο και σαν μέλος του κοινωνικού συνόλου που επικροτεί και ενισχύει τις προσπάθειες που καταβάλλονται και το έργο που επιτελείται από το «Hope For Children» CRC Policy Center.

«Το όραμα του «Hope For Children» CRC Policy Center είναι να συνδράμει στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Για το σκοπό αυτό, υλοποιεί πολυεπίπεδα ανθρωπιστικά προγράμματα που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη.

Η υποστήριξη και η αναγνώριση των προγραμμάτων του, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών».

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com