ΜΟΥΣΙΚΗ

Buzzfeed: Η Νωαίνα στο Top 10 των X-Factor παγκοσμίως

Η Νωαίνα (Ιωάννα Αθανασιάδου), η οποία ξεκίνησε να τραγουδά σε μουσικές σκηνές της Λεμεσού και στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου κι έζησε δέκα χρόνια για τις σπουδές της, κι έπειτα έφτασε μόλις δύο live πριν τον μεγάλο τελικό του X-Factor Greece 2016, τώρα βρέθηκε στο Top 10 των X-Factor παγκοσμίως.

Θαυμαστές και στο εξωτερικό απέκτησε η Κύπρια τραγουδίστρια Νωαίνα, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor Greece 2016.

Πιο συγκεκριμένα, η Κύπρια ταλαντούχα τραγουδίστρια βρέθηκε σε λίστα με τις καλύτερες ερμηνείες του μουσικού talent show «X-Factor», σε παγκόσμια κλίμακα.

Η λίστα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα buzzfeed.com, με την Νωαίνα να βρίσκεται στην 9η θέση για την ερμηνεία της στο τραγούδι Back to Black της Amy Winehouse, που εκτέλεσε την ημέρα του δοκιμαστικού της, απέναντι στην κριτική επιτροπή.

Όπως αναφέρει η επίσημη δημοσιογραφική ομάδα της ιστοσελίδας, η λίστα αναρτήθηκε από αναγνώστες του buzzfeed και δεν υιοθετείται από τους ίδιους.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)