Κύπρος

CHOOSE HOPE με μπλε μυτούλα!

Οι μπλε μυτούλες συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά.

Ο Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Centre γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού και τα 30 χρόνια από την υπογραφή της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού, ανακοινώνοντας την πραγματοποίηση για 3η συνεχή χρονιά της εκστρατείας CHOOSE HOPE.

Σκοπός της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τους τομείς δραστηριότητας του Οργανισμού που επικεντρώνονται στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και η οικονομική ενίσχυση των δράσεων του. Κεντρικό στοιχείο της εκστρατείας παραμένουν για ακόμα μια χρονιά, οι μπλε μυτούλες που συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά.

Η εκστρατεία, που πραγματοποιείται και φέτος με τη στήριξη των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Διαχρονικού Χορηγού του “Hope For Children” CRC Policy Center και της Action Global Communications, θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου 2019.

Οι μπλε μυτούλες διατίθενται στα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στο Hope for Children και σε άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του οργανισμού, στη συμβολική τιμή των €2.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να αναρτήσουν επίσης τη φωτογραφία τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #ChooseHopeCy ενισχύοντας περαιτέρω το μήνυμα της εκστρατείας.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close