Λευκωσία

Χωρίς τηλεοπτικό σήμα εκατοντάδες νοικοκυριά στη Λευκωσία

Πρόβλημα με τη λήψη σήματος από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους αντιμετώπισαν το βράδυ της Τρίτης εκατοντάδες νοικοκυριά στην επαρχία Λευκωσίας.

Το πρόβλημα αναφέρθηκε γύρω στις 19:30 από συνδρομητές της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cablenet που διαμένουν σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας.

Οι συνδρομητές ανέφεραν ότι ενόσω παρακολουθούσαν τηλεόραση, εμφανίστηκε στην οθόνη τους η ένδειξη «Χωρίς Σήμα». Δεν έγινε αναφορά για πρόβλημα στις υπόλοιπες υπηρεσίες της εταιρείας, δηλαδή το διαδίκτυο και την τηλεφωνία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας ανέφερε ότι υπήρξε τεχνικό πρόβλημα, για το οποίο γίνεται προσπάθεια από τους τεχνικούς για να επιλυθεί το συντομότερο.

Το σήμα εξέπεμψε ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες, έπειτα από δύο ώρες αναμονής για τους συνδρομητές.

Προς το παρόν η εταιρεία τηλεπικοινωνιών δεν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία να εξηγεί στους πελάτες της ποια ήταν η αιτία του προβλήματος που προέκυψε στην υπηρεσία τηλεόρασης.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close