Κύπρος

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα

Αυτή ήταν η δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ κατά τη φετινή χρονιά.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ υπεβλήθη το πρωί του Σαββάτου σε χειρουργική επέμβαση για διεύρυνση του σπονδυλικού σωλήνα στην κλινική «Λευκός Σταυρός» στην Αθήνα, ανακοίνωσε το γραφείο της Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η επέμβαση έγινε από τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής-Διευθυντή του Τμήματος Σπονδυλικής Στήλης, δρα. Θεολόγο Θεολόγου, ο οποίος είναι ειδικός νευροχειρουργός και ειδικός χειρουργός σπονδυλικής στήλης, μαζί με την χειρουργική του ομάδα.

«Είμαι ευχαριστημένος από την έκβαση της επέμβασης», είπε ο δρα. Θεολόγου σε βίντεο που αναρτήθηκε μαζί με την ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι ο ασθενής του αναρρώνει στον θάλαμο νοσηλείας του.

Αυτή ήταν η δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ κατά τη φετινή χρονιά. Η προηγούμενη ήταν στις 31 Ιανουαρίου, σε ιατρικό κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα της Αμερικής, όπου του έγινε καυτηρίαση καρκινικών εστιών.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button