ΚύπροςΜεταφορές

Επαναπατρίζονται άλλοι 92 Κύπριοι

Τον επαναπατρισμό ακόμα 92 Κυπρίων οι οποίοι βρίσκονται σε διάφορες χώρες του εξωτερικού ανακοίνωσαν την Πέμπτη τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Οι 92 Κύπριοι θα ταξιδέψουν από το Λονδίνο προς τη Λάρνακα με πτήση της Cyprus Airways και αναμένεται να αφιχθούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας ‘Γλαύκος Κληρίδης’ σήμερα στις 21:00.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κάποιοι από τους επιβάτες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ενώ κάποιοι άλλοι είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπου είχαν μεταβεί για επαγγελματικούς ή ιατρικούς λόγους. Συγκεκριμένα θα επαναπατριστούν 59 άτομα από το Ηνωμένο Βασίλειο, 30 από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 6 από τη Νέα Ζηλανδία  και 1 από τη Γαλλία.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η πτήση από το Λονδίνο στη Λάρνακα είναι προσφορά της αεροπορικής εταιρείας Cyprus Airways και της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina, η οποία παραχώρησε τα καύσιμα για την πτήση. Η Κυβέρνηση ευχαριστεί δημόσια και τις δύο εταιρείες για την ευγενή προσφορά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close