Κύπρος

Grand Opening για το ‘The Gallery Lounge Bar’ στη Λευκωσία!

OnlinEpikairotita — Η νέα άφιξη της Λευκωσίας είναι γεγονός: το The Gallery Lounge Bar, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό της πρωτεύουσας το ερχόμενο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου και υπόσχεται να δώσει τη δική του νότα στη νυκτερινή ζωή της πόλης.

Ο σχεδιασμός του χώρου και των γευστικών προτάσεων έχει μελετηθεί πολύ προσεκτικά από τους καλύτερους στο είδος τους: την επιμέλεια του χώρου ανέλαβε ο interior designer Περικλής Λιάτσος, το μενού ανέλαβε ο σεφ Λούκας Σταύρου και τα ιδιαίτερα signature cocktails ο mixologist Ανδρέας Κυριάκου, ενώ τη μουσική αναλαμβάνουν γνωστοί και καταξιωμένοι DJs, με αρχή αυτό το Σάββατο με τον Simos V.

Από αυτό το Σάββατο, λοιπόν, το ‘The Gallery Lounge’ έρχεται για να ταράξει τα νερά της πόλης. Μας υποδέχεται κάθε Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο, σερβίροντας από νωρίς προσεγμένα platters με sushi, Mexican και ocean γεύσεις καθώς και signature cocktails, ειδικά μελετημένα για τους θαμώνες του μαγαζιού, συνοδευόμενα με μουσικές επιλογές για όλα τα γούστα.

Που θα το βρείτε: Σπύρου Κυπριανού 18, Λευκωσία

Πότε: Τετάρτη – Σάββατο, από τις 21:00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Πληροφορίες και κρατήσεις: 22103727

Show More

Antri Tasou

Σπούδασε στη Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ευρωπαϊκή Πολιτική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button