Κύπρος

Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Διοικητήριο Λεμεσού

Ισχυρή αστυνομική δύναμη συγκεντρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το Διοικητήριο Λεμεσού στην οδό Ανεξαρτησίας, προκειμένου να αποτρέψει οποιαδήποτε προσπάθεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας πολιτών.

Παρότι εκδόθηκε διάταγμα για απαγόρευση διαδηλώσεων, έγινε διαδικτυακό κάλεσμα από πολίτες για ταυτόχρονες διαμαρτυρίες σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Έξω από το Διοικητήριο Λεμεσού αλλά και στους παρακείμενους δρόμους βρίσκονται μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και της αντιοχλαγωγικης ομαδας Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ), ένα υδροβόλο όχημα καταστολής ταραχών καθώς επίσης αστυνομικοί με πολιτικά.

Το περασμένο Σάββατο είχε πραγματοποιηθεί μεγάλη διαδήλωση στον ίδιο χώρο, όπου συμμετείχαν πέραν των τριών χιλιάδων πολιτών για να διαμαρτυρηθούν για τα τοπικά απαγορευτικά που επιβλήθηκαν λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και τη διαφθορά στο πολιτικό σύστημα και τους δημοκρατικούς θεσμού. Λίγο μετά την ολοκλήρωσή της διαδήλωσης ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων και μελών της αστυνομίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button