Τοπικά

Τραυματισμός άνδρα στη Λεμεσό λόγω του κρατικού προϋπολογισμού

Η πολιτική διαφωνία αφορούσε τη στάση του ΕΛΑΜ για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ένας άνδρας, 36 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από συμπλοκή που είχε με άλλο άνδρα λόγω πολιτικής διαφωνίας με θέμα την στάση ενός κόμματος στη ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού.

Το περιστατικό συνέβη στις 7:30 μ.μ., σε ανοικτό χώρο στην κοινότητα Κολόσσι της επαρχίας Λεμεσού, όπου έδωσαν ραντεβού για να συζητήσουν τις διαφορές που είχαν νωρίτερα σε διαδικτυακή συζήτηση στο Facebook, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η πολιτική διαφωνία αφορούσε τη στάση που θα τηρήσει το ΕΛΑΜ στη σημερινή ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού του 2021 στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Το ΕΛΑΜ δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει για πρώτη φορά τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε να αποφευχθούν τραγικές συνέπειες στην κυπριακή οικονομία.

Οι δύο άνδρες μετέβησαν στο σημείο συνάντησης μαζί με φίλους τους και η συζήτηση εξελίχθηκε σε συμπλοκή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 36χρονος και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται με πολυτραυματική αμνησία και κάκωση κεφαλής.

Η αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης 35χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button