Κύπρος

Τα κόμικς του ΑΡΚΑ πάνε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

Μία παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όσους δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπο τους στον καθρέπτη και σε όσους αγαπούν τον ΑΡΚΑ.

Οι ήρωες του ΑΡΚΑ ξεπηδούν από τις σελίδες των κόμικς για ακόμη μία παράσταση στη Λάρνακα, μετά και τη sold out εμφάνιση του περασμένου Ιουνίου.

Αυτή τη φορά με συνοδοιπόρο τον Σύνδεσμο Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας ανεβαίνουν στις 22 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης», οι «Χαμηλές Πτήσεις», ο «Καστράτο», το «Μαλλί με Μαλλί» είναι οι πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση του ΑΡΚΑ «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων», που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου.

Τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ΑΡΚΑ ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά και καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Την προσαρμογή και την σκηνοθεσία της παράστασης επιμελείται η Άντρη Κυριαζή Κυριάκου και σε αυτή συμμετέχει η ερασιτεχνική ομάδα ενηλίκων «Φάρος».

Εισιτήρια θα πωλούνται στο Σύνδεσμο και στην είσοδο του Δημοτικού θεάτρου Λάρνακας.

Όλα τα έσοδα από την παράσταση θα δοθούν στον Σύνδεσμο Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας.

ARKAS - Larnaca
Η αφίσα της παράστασης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα: ΑΡΚΑΣ
Θεατρική Διασκευή: Δημήτρης Αγοράς
Προσαρμογή – Σκηνοθεσία – Μουσική Επιμέλεια: Άντρη Κυριαζή
Χορογραφίες: Άντρια Ευθυμίου, Έλενα Μικελλίδου Σκηνικά: Γιώργος Γιάννου Ερμηνεύουν: Επιφάνιος Μιχαήλ, Πάμελα Θεοδώρου, Γεωργία Μιχαηλίδου, Χριστόφορος Χριστοφή, Έλενα Χαραλάμπους, Κατερίνα Ιωσήφ, Άντρια Ευθυμίου, Θεοδώρα Θεοδώρου, Ειρήνη Αθανασίου, Κύπρος Κυπριανού, Χαραλαμπία Χριστοφόρου, Μαρία Παναγιώτου, Έλενα Μικελλίδου, Στέλιος Παύλου, Έλενα Θεοδώρου

Ήχοι: Βαλεντίνος Βαλιαντή
Φωτισμοί: Βαλάντης Νεοκλέους
Μακιγιάζ: Έλενα Χαραλάμπους

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ημερομηνία: 22 Οκτωβρίου 2019
Εισιτήρια: 10 ευρώ
Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας (Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου Λάρνακα, 6028)

Διαβάστε περισσότερα

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close